Şimdi Ara

WinXp Kuralamama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Artık yeter yani şu windows ne bela birşey çıktı.98'den kurtulduk dedik yamalı bohçası çıktı(windows XP).Bundan kurtulduk deik abuk sabuk güvenlik uyarıları veren kendinden korkan yeni bir işletim sistemi çıktı.(windows vista)Peki sonuç tam olarak memnun olmayan kullanıcılar,artık başlarına gelen sorunlardan bilgisayar kurma konusunda uzmanlaşmış am bi okadar asabiyet ve stres sahibi olmuş bizler.Yahu kardeşim bir kere olsun kurduğum sistemde windows sorun çıkarmasın ya!ama yok illa bi vıttırı vızık durum çıkacak.
    Sorunum şu her türlü yolu denememe rağmen bütün olasılıkları kullanmama rağmen anakartımı bile değiştirmeme rağmen windows Xp kurulmuyor.Tam yükleme sırasında bir dosya takılıyor.Başka versiyonlar hatta ingilizce olan sürümünü bile denedim diğerlerinde de farklı dosyalarda hata verip öyle kalıyor.Lütfen yardım edin artık psikolojim bozuldu.
    Yada linuz veya macosx bile kabulum artık.Onların kurulumu hakkında yardımcı olacak arkadaşlarında yardımlarını bekliyorum.Herkese sorunsuz günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneo82 -- 31 Ekim 2007; 8:40:00 >

• Hdd ile ilgili sorunun olabileceği aklına geldi mi? veya cd okuyucu? Bazen hdd lerin mbr larında sorun olursa kurulumlarda sorun çıkarabiliyor. xp cd si ile başlatıp ilk soru da r ye bas dos ortamına düşün. fixmbr ve fixboot yaptıktan sonra birde scan yapıp tekrar kurmayı deneyin. Eğer sorun çözülmesse cdrom/dvdrom değiştirip deneyin. Elinizdeki cd nin sağlamlığından eminseniz sorun donanımsaldır ki en sona da ram kalıyor. Deneme yanılmayla sorunu çözmeye çalışmaktan başka yolunuz yok. Bu hatayı windows vermiyor bilgisayar veriyor.

Eğer linux veya ubuntu kurarım kardeşim o çetrefilli ama uğraşırım diyorsanız ubuntu sitesinden ubuntuyu indirip kurun. Onda program kurmak biraz daha uğraştırır ama alıştıktan sonra keyfini sürersiniz
  • farklı bir ram de denemeni tavsiye ederim.Saçma gelebilir ama şu an çalıştığım yerde aynı şekilde farklı dosyalarda takılıp yükleme yapamayan sistemem marka ram kullanınca kurulum yapabildik.
  • 2 farklı cdrom denedim yeni harddisk aldım ona kurmaya denedim ramler 2 adet kingston başka sitemde denedim
    çalışıoyr canavar gibi overclock yapmıyorum makinemde
  • Bence cd ler bozukk yada cd sürücün...
  • Arkadaşlar 2 adet farklı cdromlarda denedim.Cdlerin hepsi herzaman kullandığım philips marka buhüne kadar tonla şey kopyaladım da sorun çıkarmadı işletim sistemi yükleyince mi bozuluyor
  • anakartının modemini yaz bakalım ben sorun harddiskinin raid sürücüsünü yüklememenden kaynaklanıyor. windows senin hdd yi göremiyor kurdum falan diyebilir ama kurmaz. anakartının raid sürücüsünü bul çek diskete yada cd ye onu kur ilk önce düzelir umarım. bana da böyleolmuştu bir aralar raid sürünce düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp bu kadar hakareti hak etmiyor donanım sal bi sorun var bence hdd den
  • Xp service pack 3 geliormuş arkadaşlar hepinize az sorun günler :D
  • Xp bencede bu hakaretleri hakediyo. adamlar sağlam işletim sistemi yapamıyolar. Bi aralar kullandığım xp abartısız her hafta çöküyodu.

isteyen varsa evine linux postalıyolar (ücretsiz) imzamdaki linkten faydalanabilirsiniz.

kurulum hakkında yardımcı olmaya çalışırım.
  • Böyle konu başlığı olur mu?

Beceremiyorsanız iyi bir servise başvurun.

Kötülemek yerine sorun kaynağını aramak çok mu zor?

Bu konuya mesaj yazanların yaşı kaç?

Hatalı bir ide/sata kablosunun veya disket sürücüsünün bozuk olma ihtimali % kaç?

Hatalı bir anakart montajı sonunda yalıtım pulu takılmayan ve çalışmayan kaç pc var?

Araştırma yapın, deneyin. Ben makinama 19 ay oldu aynı xp ile kullanıyorum. Neden benimki çökmüyor.

Ben uzaydan gelmedim.

Not: Ben Dos işletim sistemiyle pc olayına başladım. Win 3,1 / 95 /98 / me / 2000 / xp kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 31 Ekim 2007; 4:59:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

Böyle konu başlığı olur mu?

Beceremiyorsanız iyi bir servise başvurun.

Kötülemek yerine sorun kaynağını aramak çok mu zor?

Bu konuya mesaj yazanların yaşı kaç?

Hatalı bir ide/sata kablosunun veya disket sürücüsünün bozuk olma ihtimali % kaç?

Hatalı bir anakart montajı sonunda yalıtım pulu takılmayan ve çalışmayan kaç pc var?

Araştırma yapın, deneyin. Ben makinama 19 ay oldu aynı xp ile kullanıyorum. Neden benimki çökmüyor.

Ben uzaydan gelmedim.

Not: Ben Dos işletim sistemiyle pc olayına başladım. Win 3,1 / 95 /98 / me / 2000 / xp kullandım.

tamamen katıLıyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.