Şimdi Ara

winxp lite edition 1.1 'klavye problemi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen emule den winxp lite edition 1.1 çekmiştim.
    bi arkadaşın ilgisayarına kurdum. (PII 233MHZ ve 196mb ram)
    inanmazsınız ama windows98 kadar hızlı çalıştı.
    ama bir sorunum var türkçe klavye yükleyemedim..
    herhalde olayı lite yaparken onuda kaldırmışlar.
    eklediğimde bana türkçe klavye tam olarak yüklenemedi diyor.
    ingilizce klavye kullanılmak zorunda kalındı..
    bir yolu varmı acaba. başka bir cd den nasıl yüklerim keyborad layoutunu?
    yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldforce -- 19 Temmuz 2005, 16:46:32 >

• selam nedir xp lite ediiton yaw..farki ne hızlı ve iyiyimi tavisye edermısın
  • walla tavsiye ederim.
    gereksiz herseyi kaldirmislar.
    mesela internet explorer ve windows media player yok.
    gereksiz tum servisler taldirilmis.
    ama iste sadece ingilicse klavye kullanabiliyosun.
    bu sorunu cozersem mukemmel olucak.
    hatta MUI die bisi var. yukluyosun windows turkce oluyo ama klavye sorunu hala devam
  • ne yani internet explorere nasil girecez peki:)))Baska ne tur ozellikleri var birde sp2 dahil mi lite ye

Birde program iso olarak kac mb.

edonkeyde bakdim 228 mb diyor yaridan fazlasini goturmusler cokme felan olmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 21 Temmuz 2005, 12:23:01 >
  • Windows Xp Starter Edition

Microsoft, yeni bilgisayar kullanıcıları için endirgenmiş bir sürüm olan Windows Xp Starter Edition' dan bahsederken dalga geçmediğini gösterdi. Microsoft adına açıklama yapan bir halkla ilişkiler yetkilisinin açıklamasına göre, yeni işletim sistem Intel pentium IV veya Amd Athlon işlemcilerde değil bunların yerine Intel Celeron, Amd Duran yada Geode yongalarına sahip işlemcilerde çalışacak. Microsoft, bu yeni sürümü Birezilya, Malezya, Rusya, Endonezya, Tayland ve Hindistan da piyasaya sürmeyi pilanlıyor. İçlerinde Türkiye nin olmaması ilginç çünkü adı geçen ülkeler Pc piyasasasının hızlı geliştiği ülkeler arasında. Galiba Microsoft Türkiye yi farklı bir katagoride değerlendiriyor.

http://www.microsoft.com/presspass/press/2004/aug04/08-11WinXPStarterPilotPR.mspx

PCWORLD HAZIRAN/2005 Sf=139

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen -- 21 Temmuz 2005, 20:30:05 >

• peki bu winxp lite nereden indiriliyor
  • edonkey ve emule turevi programlarda rahatlikla bulabilirsin.
  • arkadaslar sonunda buldum...
    nlite adli program windiws cd sini istediginiz sekilde degistirmenizi sagliyo.
    automatic service pack yukleyebilir, bilgisayarinizdaki suruculeri cd ye ekleyip kurulum sonrasi surucu yukleme derdinden kurtulabilirsiniz. Mukemmel bisi ve daha cok ozelligi var. Gerekszi tum seyleri silebiliyosunuuz mesela.

Nlite programini emuleden bulabilirsiniz.
  • emule hariç bir linkden filan indirebilirmiyiz?
  • Gereksiz isler muduru Bill Gates ..
  • SELAM INDIREBILECEGIMIZ FTP YADA NORMAL BIR SITE YOK MU... YADA P2M DE OLABILIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.