Bildirim
Wireless a bağlanamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
benimde başıma geldi bi kere modemi açıp kapadım sorun çözülde sende dene derim... -
quote:
Orjinalden alıntı: pckolik_gkhn
benimde başıma geldi bi kere modemi açıp kapadım sorun çözülde sende dene derim...
Denedim işe yaramadı -
şifrede yanlışlık olabilir -
Wpa şifreleme kullanıyorsan birde wep olarak ayarlayıp öyle dene -
quote:
Orjinalden alıntı: AKREPmt.
şifrede yanlışlık olabilir
Şifre doğru hiçbir problem yok -
merhaba yeni üye oldum benim de buna benzer bir sorunum var metmaster kablo modem ile internete bağlanıyorum dizüstü bilgisayarla kablosuz bağlantı için netmaster wireless router aldım masaüstü pc ye kurdum şifrelemeyi de yaptım teknik servisi aradım dizüstü bilgisayarı kablosuz bağlantıyı görüyor sinyal gücü de mükemmel diyor ama internete bağlanmıyor!Yardımlarını bekliyorum.. -
sinyal gücüne aldanmayın link kalitesi düşük olduğu için ip alamıyordur wifi kartınız modemin ip ayarlarına göre kendiniz yazarsanız ip maskeyi geçici dns yi bağlancaktır -
Arkadaşlar;
1. olarak wireless de kanal çakışması olayı yaşanıyor, eğer çevrenizde başkalarıda wireless kullanıyorsa kanallarınıza dikkat edin..
2. olarak modem ayarlarınıza girip WPS yi kapatmanız, WPA2 güvenliğini aktif hale getirmeniz. Bu bir tavsiyedir.
3. olarak modeme reset atarak en baştan kurulum yapınız, ethernet kablosu bağlantısıyla mümkünse..
Sanırım bunlardan birini yaptığında sorunun hallolur..
-
quote:
Orjinalden alıntı: strangerelisa
Arkadaşlar;
1. olarak wireless de kanal çakışması olayı yaşanıyor, eğer çevrenizde başkalarıda wireless kullanıyorsa kanallarınıza dikkat edin..
2. olarak modem ayarlarınıza girip WPS yi kapatmanız, WPA2 güvenliğini aktif hale getirmeniz. Bu bir tavsiyedir.
3. olarak modeme reset atarak en baştan kurulum yapınız, ethernet kablosu bağlantısıyla mümkünse..
Sanırım bunlardan birini yaptığında sorunun hallolur..
Çevremde wireless kullanan bir düzine insan vardır heralde..bunlar için ne yapabiliriz ki..Bir şey diyeceğim evde bir masa üstü pc var kablo modemle internete bağlanıyoruz ethernet kullanıyorum bir de laptop var onu da kablo modemdeki usb çıkışını kullanarak yapıyoruz ama benim amacım laptopu kablosuz şekilde internete bağlamaktı..Hepsiburada com dan bir ürün sipariş ettim ama kullanma kılavuzu pek işimi göremedi doğrusu..çok açıklayıcı gelmedi..aldığım ürünün teknik servisini aradım.. bilgisayarınızda bir bozukluk vardır deyip en sonunda kestirip atan bir yanıt verdi..ayarları yapmak bu kadar zor olmamalı neyse yardımcı olmaya çalışan herkese tşk.
-
Arkadaşlar AİRTİES AP301 54 MBPS Accses point aldım akşama onu kuracağım ne diyorsunuz kesin çekermi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X