Şimdi Ara

wireless accesspoint sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum beni tam 1 aydır süründürüyor..
    pci wireless kartımı erişim noktası olarak tanımlandırdığım halde diğer bilgisayarlar bağlantımı paylaşamıyorlar..
    yapmak istediğim şey şu...
    -Mevcut internet bağlantımı evdeki diğer bilgisayara ve cep bilgisayarıma wireless yolu ile ulaştırmak. *Kablo bağlantısı yapamıyorum!!*.
    Kartın bağlantıyı sürekli yapmadığını ve bu işlem sırasında durum bilgisi aldığımda pciwireless kartın kendisine otomatikman başka ip verdiğini gördüm. mantığını anlayamadım.

Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

• Arkadaşlar hiç kimsenin bilgisi yokmu bu konuda. Ben sadece bilgisayarımı kablosus modeme çevirmek istiyorum. El biligsayarı yada cep telefonundan wifi bağlantı kurmak istiyorum. Böylece misafir gelen arkadaşlarımın bilgisayar ve el bilgisayarlarını kullanabilmelerini istiyorum... Fakat bi türlü ayarları tuturamadım..
  • Merhaba,
    Anlaşıldığına göre bir bilgisayarda internet bağlantısı var. Elinizde bir PCI wireless ağ kartı var ve bu kartın AP özelliği var. Bu kart ile internet paylaştırmak istiyorsunuz.
    Bu iş için öncelikle interneti paylaştırmanız gerekir. İnternet paylaşım işini yaptınız mı? Bu paylaşım sırasında internet dağıtımı olarak PCI wireless kartı seçeceksiniz. Bu işlem sonrası kartın IP'si otomatikman 192.168.0.1 olarak atanır. Kartın AP özellik için yazılım ayarları sonrası paylaşımın yapılabiliyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 30 Nisan 2009; 20:47:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.