Şimdi Ara

Wireless Adaptör Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bana bir wireless adaptör lazım fakat pek bilgim olmadığı için sorma ihtiyacı duydum.

Bugün yeni bağlattığım fiber internetin modemi, masaüstü bilgisayarıma uzak bir yere kuruldu. bu yüzden ethernet kablosu çekemiyorum.. yani yeni bi wireless adaptör almam gerekiyor. masaüstü pc ile modem arasında taş çatlasa 10-15 metre vardır. ev için ideal bağlantıda kopma olmayacak, hızlı bir adaptör önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISpartacusI -- 23 Kasım 2013; 12:42:09 >

• Air2411 300 Mbps 2.4/5Ghz Çift Band Kablosuz Ag Erisim Adaptörü bu cihazı alın hiçbirşeye gerek kalmaz. Bizzat kullandım denedim bilgisayarın iki diş çektiği yerde 4 diş çekiyor tavsiye ederim.
    Fiyat listesine buradan bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

Air2411 300 Mbps 2.4/5Ghz Çift Band Kablosuz Ag Erisim Adaptörü bu cihazı alın hiçbirşeye gerek kalmaz. Bizzat kullandım denedim bilgisayarın iki diş çektiği yerde 4 diş çekiyor tavsiye ederim.
    Fiyat listesine buradan bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim cevabın için.
    Antenliler daha iyi diyorlar, bu benim işimi görür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğrudur antenli Wireless Adaptörler modeme bakacak şekilde konumlandırılır bu yönü antenli cihazlar için bir artıdır fakat söz konusu çekim gücü olursa antenli olması fayda etmez 300 mbps cihazlar 150 mbpslerden daha kalitelidir çünkü çekim gücü ve kapsama alanı geniştir.
     Wireless Adaptör Tavsiye
    ve alacağınız cihazın ve modeminizin n destekli olması da sinyal gücünü artıracak özellikler arasında yer alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 23 Kasım 2013; 20:35:10 >

• kadir.uluag kullanıcısına yanıt
    anladım kardeş, teşekkürler..
  • Şu da olabilir dostum. Antenin olması biraz da olsa fayda edebiliyor.

http://www.teknosa.com/urunler/125430368/airties-air-2315-150-mbps-antenli-wireless-adapter?term=2315
  • Peap msacv2 ye bağlanmak için adaptör kullanabilir miyim neyi tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Wi-Fi Adaptörü Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi forumlar ,

elimde 1 adet sadece çalışıp çalışmadığı ve performansı için belki 1-2 saat kullanılmış olan Kinamax TS-9900 5 km Wireless Sense (White) vardır ,

cihaz sorunsuzdur, kutu içeriği tamdır, cihaz Ralink chipsetli olanlardan ,orjinal ve piyasada çok fazla bulunmayan bir cihazdır,

gerçekten performansı yüksek bir cihaz ,sırdan adaptörlerden çok daha kuvvetlidir.5 mt kablosu ile istenilen yere yerleştirilebilir,

fiyat 80 tl dir,Ankara da elden teslim edilebilir.

Kinamax TS-9900 RT3070 Chipset 5800mW 58dbi Wireless Wifi Lan Card High

Feature:

Brand new and quality product.
    Weight:450g
    Wireless Network Standards: IEEE 802.11n,IEEE 802.11g,IEEE 802.11b
    Compatibies with USB 2.0/1.1
    Chipset: Ralink RT3070
    Date Rate:802.11b:11Mbps
    802.11g:54Mbps
    802.11n:150Mbps
    Security:64/128bit WEP encryption
    WPA/WAP2 and WPA-PSK/WAP2-PSK encryptions
    Wi-Fi Protected Setup(WPS)
    OPERATING FREQUENCY:FCC:2412-2462MHz(Ch1-Ch11)
    ETSI:2412-2472MHz(Ch1-Ch13)
    RF Frequency:2412-2462MHz(North America)
    2412-2472MHz(Europe)
    2412-2484MHz(Japan)
    Antenna:25dBi antenna
    Power:5800W
    LED Status:Link Status,Activity
    Supports Windows 2000, XP, Vista win7,linux, MAC OSX

Package including:

1pcs 150Mbps USB wireless high power adapter
    1pcs CD driver
    1pcs 5M USB cable
    1pcs User manual

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highcourt -- 26 Kasım 2013; 18:02:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.