Şu linkte bir wireless adaptörtavsiye edermisiniz. Modemden biraz uzak kullanılacak. Laptopum şuanda 2-3 cubuk cekıyor. Fiyatlarda cok fazla bi fark var arkadaslar. Yani bi tarafta 30ytl ye adaptör var, diğer tarafta 200ytl ye var. Farkı ne bunların acaba?
Bu sitede stoklarda görünüyor. Bu cihazı Access Point olarak da kullanabilirsin.
fiyatı cok uygunmuş acces point derken ne farkı olucak peki bide modemle bunu takacagım pc arasında epey mesafe olucak tek endişem çekip çekmemesi çünkü şuanda laptop bile 2- 3 cubukla cekıyor
access poit oalrak nasıl kullanabilir resimli anlatabilirmisiniz. çekim kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz. ilginize tşk ederim.
Bu adresten ürünün son driverini yükleyin. Yükledikten sonra saatin yanında yuvarlak bir iconu olacaktır. Onu ters tıklayıp "Switch to AP Mode" sekmesine tıklayın. Hiç Access Point olarak kullanmadığım için devamını bilemiyorum. Access Point ayarlarından anlayan birine sorarsanız cevaplayacaklardır.
Ben everest usb wireless çıkabilir antenli almıştım atheros wireless çipsetli laptopdan daha iyi çekiyordu. Everest markası gerçekten iyi bir marka değil ama içindeki parçaları zaten kendileri yapamıyorlar içinde realtek çip set rt37 mi ne olması lazım.