Şimdi Ara

Wireless ağ normal masaüstülerde nasıl olur maliyeti nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 normal pc bir kaç ta laptop var şirketimde. ethernetti serverdı kabloydu falan uğraşmadan bu bilgisayarları nasıl wireless ile nete oluyorsada birbirine bağlarım? birde fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

şimdiden çok sağolun...

• yokmu bilen birileri yav pazartesi gidecem bilgisayarcıya acil bilg gerek bilgi:)
  • bir tane pointer alacaksın.dizüstü pcler de entegre kablosuz ağ varsa sorun yok.masaüstü pc lerindede pci dan takılacak wireless kartları alacaksın.toplan sana tahmini maliyeti 1000$-1300$ arası olur.
  • yani bi usb takmayla olmuyo demek öylemi?
  • MERHABA YİNE BEN

BAK BU KONUDA DA BEN SANA ŞUNU ÖNEREYİM... SEN YİNE WİRELESS TEN VAZGEÇME

GİT BİRTANE US ROBOTİCS WİRELESS+ETH+USB MODEM AL, YANINDA DA 1 ADET WİRELESS ADAPTÖR HEDİYE... BÖYLECE LAPTOPLARI VE DESKTOP UN BİRİNİ ARADAN ÇIKARMIŞ OLDUN

GERİYE KALDI 3 TANE DESKTOP DEĞİL Mİ?

EN UZAKTAKİNE BU WİRELESS ADAPTÖRÜ TAKTIKTAN SONRA, MODEME YAKIN OLANLARA DA İNTERNETİ ETHERNET YOLUYLA PAYLAŞTIRIRSIN, OLMADI 3 TANE DAHA WİRELESS ADAPTÖR ALIRSIN AMA PAHALI OLUR BÖYLESİ

HA BİDE BİZİM HATAYA DÜŞME, BİZE CEP TELEFONUNDAN ÇOK ETKİLENİR, İKİSİDE 2.4 GHZ FREKANSTA FALAN DEDİLER AMA MEĞERSE DEĞİLMİŞ... ŞİMDİ WİRELESS KULLANAN PCLER DAHA HIZLI İNTERNETTE, NE İŞ ANLAMADIM DOĞRUSU!!!

• bu adaptörler işi bozuyo herhal kaç paraki meret?
  • BAK SANA BİR ARAŞTIRMA DAHA YAPTIM, ŞU LİNKDEKİ BAHSETTİĞİM ÜRÜN DE HEM KALİTELİ HEMDE UCUZ... AYRICA SANA DEDİĞİM KOMBİNASYONLARI YAPABİLİRSİN

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=kamlink1

AYRICA BUNUN ROBOTİCS OLANI DA 30 DOLAR DAHA FAZLA VE AYNI ÖZELLİKLERDE... İSTERSEN TOKNOSA'DAN BAKABİLİRSİN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu adaptör pcnin neresine takılıyo? eyvallah çok sağol bu yardımlarının karşılığını ödemek isterim imkanlarım dahilinde...
  • http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=WMP54G

BAK SANA ÖNERDİĞİM MODEMİN HER BİR DESKTOP İÇİN 69$ DOLAR GİDERİ VAR, AMA DEDİĞİM GİBİ DİĞER 3 NE ETHERNET KABLOSUYLA VERMEN MÜMKÜNSE ÖYLE YAP

YADA BİRİNİ VEYA İKİSİNİ ETHERNETLE HALLET (MODEMİN YANINDAKİ MESELA,BÖYLECE KABLO SORUNU OLMAZ)... UZAK OLANLARA BU ADAPTÖRDEN AL... TAKSİTLE ALIRSAN FAZLA DOKUNMAZ

• quote:

Orjinalden alıntı: 90doksun

bu adaptör pcnin neresine takılıyo? eyvallah çok sağol bu yardımlarının karşılığını ödemek isterim imkanlarım dahilinde...

PC NİN BOŞ SLOTLARINDAN BİRİNE TAKABİLİRSİN... HANİ ŞU EKRAN KARTINI, TV KARTINI TAKTIĞIN YERLER.. PCI SLOT...

NE KARŞILIK ÖDEMESİ YAAA, BENİM HOŞUMA GİDİYOR BİLDİKLERİMİN BAŞKALARINA YARARLI OLMASI

SEN YETERKİ EN DOĞRUSUNU EN UCUZA YAP
  • çok çok çok sağol:) olay netleşti...
  • arkadaşımwww.airties.com dan fiyat konusundada bir bilgi edinirsin adamların malzemeside gerçekten ii ben seminerlerine gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesperatu -- 30 Ocak 2005, 2:26:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.