Şimdi Ara

Wireless alan genişletme Airties 5340 + USR9110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternet ve wireless için Airties 5340 kullanıyorum ama evin her köşesine kablosuz sinyal ulaşmıyor.
    Elimde ikinci bir modem var; USrobotics USR9110. Bu modemi kullanarak kablosuz ağı veya sinyali nasıl genişletebilirim?
    Yani bir nevi Access point gibi kullanılacak, yok eğer bu şekilde yapılamaz ise TP Link 5110 alacam çaresiz.

Bir deneme yaptım ama olmadı, her iki modemde internet ayarlarını aynı yaptım, Airties’ın bir portundan USR’in (tek) portuna (15M) kablo çektim, Tablet/Notebook her iki modemede sorunsuz bağlandı yani evin her köşesinde full sinyal vardı ama net erişimi koptu!!!
    Sanırım bu bir ayar meselesi, bilgisi olan arkadaşlarda yardım bekliyorum.
    Teşekkürler…

• İnterneti bağladığın modeminde kablosuz şifreleme kullandınmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3437 -- 5 Aralık 2012; 10:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3437

İnterneti bağladığın modeminde kablosuz şifreleme kullandınmı ?

Evet Her iki modemde de kablosuz şifre aynı, farklı şifrede denedin ama sonuç aynı oldu.
    kablosuz ağ olarak iki modemde ayrı ayrı gözüküyor ve ikisinede şifereyi girerek bağalanabiliyorum ama telefon hattının bağlı olduğu ve paylaşım yaptığım Airtiesden aldığım kabloyu USR ye taktığım an net erişimi gidiyor!!!
  • Bağlanının kopmasının nedeni modem IP'lerinin çakışmasından veya Access Point olarak kullanılacak modemin DHCP özelliği kapatılmamış olmasından kaynaklanıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.