Şimdi Ara

wireless antenyardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Mrb Arkadaşlar .Soruma geleyim ben 500 mt ilerde bedava internetten yarlanmak istiyorum catıya takılan anten olmalı nedeni evde tek pencere var oda bahçeye bakıyor 10 mt bi kablo kullanmak gerececek ne tavsiye edersiniz bana bunu tavsiye ettilerhttp://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-ant2424b-ant2424b-24-dbi-outdoor-parabolic-anten/productdetails.aspx?I_ID=43134 ve bunuhttp://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-tl-wn861n-tl-wn861n-n-draft-n-wireless-mini-pci-,2x2/productdetails.aspx?I_ID=43090 birkaç arkadaşım bu cekmez diyor bir arkadaş bunu SMA Wifi / Wireless Network (RP için 2.4GHz 16dBi Yönlü Yüksek Kazançlı 16-Unit Anten) ve alfa1 dedi bilgisayarcıya sordum modem sana sinyali az veriyorsa sen nasıl alacaksın dedi mantıklıda geldi yani lutfen bir tavsiyede bulunun

• güncel
  • sana en az 1000 miliwatt gücünde bir wifi alıcı lazım ki vatan da satılan antenler bir işe yarasın...bak bu işler de acemi olduğun belli o yüzden wifi-sistem.com ya da wifi-turk.com sitelerine gir iyice araştır ve kendin için en makul olan parçaları seç.

ama bana soracak olursan 24db lik antenle mutlaka high-gain yani 1w aletler seç.

Netmaster WU-150
    ALFA 1W
    ALFA 2W
    Airlive WL-1700
    Erize
    Dark Kinamax

bu saydıklarım ilk anda aklıma gelenler hangisini alırsan al işini görür.Dediğim gibi sakın 300mbps 500mbs 1milyon mbs gibi aldatmacalara kanma wifi ürün alırken.

Son olarak ne alırsan ala ama mutlaka TAIWAN malı olsun.ve 1w yada 1000 mw .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkish_shark -- 29 Eylül 2010; 15:23:51 >
  • merhabalar ;

arkadaşlar uzman arkadaşlara bir sorum olacak. alfa 2000 ile alfa 1000 arasında karasız kaldım. 2000 lerden çok 1000 ler daha tutuluyor diyerek . ben airties 2410 wireless aparat kullanıyorum. fakat çok sorunlar yaşıyorum.heleki kış yaklaşıyor hava bulutlu oldu mu baglanmıyor. bulutlar etkiliyor diye düşünüyorum.ayrıyetten kart aldım 16 db lik anten aldım hiçbir faydasını görmedim. modemle aramda bir bina ve yaklaşık 100 metre mesafe var . sizce 2000 mi 1000 mi yoksa başka bir aparatmı almalıyım. alfa 2000 istememin sebebi oldu mu yüksek model olsun istedim ama kopmalar oluyor dendi kararsızım. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

şimdiden tüm arkadaşlara teşekkürler...
  • yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum...
  • Engenius EOC 2610 tavsiye ediyorlar siz nedersiniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.