Şimdi Ara

Wireless bağlantı hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar benim gerçekleştirmek istediğim bir planım var fakat nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum açıkçası.

Bağlantım 512K modem Alcatel speedtouch510 4 portlu olanında buna 2 makina bağlı herşey sorunsuz çalışıyor.

Fakat laptopum için bu mevcut modemde wireless internet bağlantısı elde etmek istiyorum acaba 3.porta bir wireless modem alıp taksam sonrada notebook a bir wireless card alsam acaba sorun çözülürmü.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar...

• linksys wap 54g serisi access point işinizi görür.sanırım yanında da pcmcia kartida hediye veriyorlardı laptoplar için.Hiç birşey yapmanıza gerek yok access pointi lan portunu modeminizden gelen cat5 kabloyu bağlıyorsunuz olay tamam bir nevi bridge gibi çalışır defualt olarak...bu arada asus un mini 54g access pointini test ettim sorunsuz ve çok iyi çalışıyor mesefe olarakda şunu söyleyebilirim linksys gördüğü mesefaye göre çok daha başarılı sonuçlar verdi kapalı alanda.!! tavsiye ederim linksys yerine mini asus access pointi.iyi çalışmalar.
  • Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.

Peki değiniz gibi yaptığımda diğer makinalar normal bağlantılarına devam edebiliceklermi.

Yani diğer makinalar kablolu bağlantı bir tek laptop için wireless bağlantı düşünüyorum.

Saygılar...
  • tabii ki sorunsuz bi şekilde...access pointi laptop için bir geçit olacak kablosuz bağlantı için.herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok..bisorun olursa beri arayın
  • Biliyorum çok oluyorum ama bu cihazları internet üzerinden satın alabileceğim bir yer varmı yada link verebilirseniz çok sevinirim PCMCIA car ve Accesspoint için.

Saygılar...
  • hayır yaa ne demek bilgi paylaşmak içindir.
    http://www.armada.com.tr/
    www.bimel.com.tr (Benim çalıştığım firma)
    www.hepsiburada.com

Kolay gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grave -- 28 Ocak 2005, 23:29:18 >

• Hımmmmm bimel i biliyorum hatta bu ara oraya gelicektim ama fırsat olmadı işlerden.

Anakarttaki fan giriş slotlarını çoğaltıcı kablo alıcaktır sizde mevcutmu acaba onlardan ehehehe konu nerden nereye geldi yahu
  • elindeki modeme bir accespoint tak o kadar. airtech isimli çin de yapıldı tamamı bizim dizayn. bende de corece3113 modem ve asus accesspoint var
  • ben istanbul tarafındayım. aslında ben satışda değilim..network mühendisliği kısmında çalışıyorum..istanbulda erdal ve ahmet bey var yardımcı olurlar..
  • çok teşekkürler arkadaşlar peki son soruma geliyorum diyelimki accesspoint linksys PCMCIA kartı baska bir marka misal us robotics ın herhangi bir sorun olurmu?
  • sorun olacağına sanmıyorum çünkü bizim kendi ürünümüz olan digitus ile hem asus hem linksys ile çalıştırdım awaya ve lucent wireless ile denedim eski ilk çıkan 802.11b serisi heyt bee canavar gibi çalıştı o bile...encypto vermeyin ama buda sakıncalı çevrenizdekiler sizin üzerinizden internete çıkabilir.ama bu seferde hızınız düşecektir datayı kripto ettiği için.yanii aşağa baksanız sakal yukarı baksanız bıyık..gene ben en iyisi kablo diyorum ama wireless rahatlığı başka ...Kolay gele...
  • Bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim.

Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.