Şimdi Ara

wireless çözümleri yada HUB olmadan....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam... ADSL hattım açıldı fakat henuz modem i almadım. Şu an için 2 bilgisayar bağlayacağım ama daha sonra eklenebilir. Bu konu hakkında fazla bilgim yok ve de gördüğüm kadarıyla her postta herkes kendi modemini savunuyor (doğal olarak)... Sormak istediğim ben bu 2 makinayıda HUB kullanmadan hangi modem ile bağlayabilirim, 2 side ethernet ten, USB den veya 1 i et. diğeri USB şeklinde bağlanabilir. Ama herhangi bir makinayı server yapıp diğerini kullanıcağım zaman 2 makinayıda aynı anda açmak istemiyorum! Yani o an hangisini kullanırsam kullanayım açınca girsin... Aynı zamanda 2 makinada açıkken (HUB olmadan), network kurulabilirmi, yani bu ADSL modem (önereceğiniz) bunuda sağlayabilirmi? Son olarak kablosuz ADSL modemler olduğunu gördüm, kullanan arkadaşlar varmı? Yaşadıkları sorunlar yada alırsam yaşayabileceğim sorunlar nelerdir? 2 bilgisayarda kablosuz network e hazır, alacağım tek bir wireless ADSL modemle hem NET nemde NETWORK kurulumu olabilirmi (yine 2 bilgisayarın aynı anda açık olmaması gerekiyor internet için...) Biraz uzun ve garip bi soru oldu ama artık idare edin :) Cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ederim... İyi çalışmalar...

Saygılar

• hub olmadan hem iki bilgisayarı birbirine hemde modemi makinalardan birine nasıl baglayacaksın onu anlamadım.alcatel 510 v4 modeli gibi uzerinde 4 ethernet girisi olan modemlerden bulman gerek sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.