Şimdi Ara

wireless da ağ problemi (gelen 0 giden artıyoo,net bağlantısı yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wireless ımda nete bağlanamıyorum.ağ bağlantımda gelen 0 giden yavaş yavaş artıyo
    ve bu sorun durup dururken ortaya çıktı ve hiç bi net bağlantısı sağlayamıyorm.
    nedendir acaba?yardımcı olabilicek arkadaşların yardımını bekliorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlos4ever -- 14 Haziran 2007; 21:10:06 >

• modemden ıp alabiliyomusun bunu bi kontorl etmeni tavsiye ederim..
  • modemden ip alıp almadığımı nasıl annıycam
    bu ağ konularını pek annamıyorum yaa
    durup dururken nete bağlanmamaya başladı ve biraz kurcalayınca dediğim şeylerin olduğunu gördüm
    şimdilik bunu annıyabildm
  • sorunu annaayan yada yardımcı olabilicek yokmu acba
  • ağ bağlantılarımdan geçerli olan kalosuz bağlantının üzerine gel sağ tıkla özelliklere tık oradan açılan pencerede TCP/IP nin üzerine gel ve alttan tekrar özellikler de açılan pencerede ayarları otomatik olarak algıla de.

bir de internet explorer ı açınca araçlardan interenet ayarlarına oradan da bağlantıya gel açılan pencerede lan ayarlarına ge proxy ayarlarını otomatik algılayı işaretle. sonra bağlanmayı tekrar dene.

eğer bu da olmadıysa

modemin ayarlarını iyi yapmamıssın demektir. modemin kitapçıgından faydalanarak bunu yap ama ben bunu bir ethernet kablo takarak yapmanı ve ayarları tamamladıktan sonra kablosuz bağlanmanı tavsiye ederim.

bu bahsettiklşerim ip alınmamasıyla alakalı. yani giden var sürekli artıyo ama TTkomdan sana bilgi gelmiyo. yani ağ da trafik yok. kolay gelsin.
  • denedim fakat ilk çözüm önerisi zaten bende geçerli olan ayarlarmış yane onlarda sorun yok
    ethernetten tekrar bağlamayı deniycem bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlos4ever -- 15 Haziran 2007; 15:12:28 >
  • sorun çözülmüştür
    şu şekilde:
    airties modem 15 sn tuşuna basılarak resetlenmiştir.bu kadar
    diğer yollar çözüm getirmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.