Şimdi Ara

Wireless Görmeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarıma format attıktan sonra wireless de problem oluştu.Bilgisayarım wireless ağı görüyor, şifreyi giriyorum bağlanıyorum.Modemde de wireless ışığı yanıyor ama sağ alt köşedeki ağ simgesinde problem var, ağ adresi alınıyor diyor kalıyor.Microsoft'un sitesinde problemin çözümü var.

Microsoft'un sitesinde hata bu şekilde geçiyor:

Windows XP Service Pack 2 veya Windows XP Tablet PC Edition 2005'ye güncelleştirdikten sonra Kablosuz Ağ Kurulum Sihirbazı'nı çalıştırmayı denediğinizde hata iletisi

Çözüm olarak bu yazılıyor :

Bilgisayarınız veya kablosuz ağ bağdaştırıcınızla birlikte kendi kablosuz ağ yazılımı gelmediyse şu adımları izleyin: 1. Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, ncpa.cpl yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    2. Ağ Bağlantıları'nı tıklatın.
    3. Ağ Bağlantıları'nda, kablosuz bağlantınızı tıklatıp seçin ve sonra da Bu bağlantının ayarlarını değiştir'i tıklatın.
    4. Kablosuz Ağlar sekmesinde, Kablosuz ağ ayarlarımı yapılandırmak için Windows'u kullan onay kutusunu tıklatıp işaretleyin.

Kablosuz Sıfır Yapılandırma hizmetini başlatmak için şu adımları izleyin: 1. Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, %SystemRoot%\system32\services.msc /s yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    2. Kablosuz Sıfır Yapılandırma'yı çift tıklatın.
    3. Başlangıç türü listesinde, Otomatik'i ve sonra da Uygula'yı tıklatın.
    4. Hizmet durumu alanında, Başlat'ı ve ardından Tamam'ı tıklatın.

Aynen hepsini uyguladım ama sorun devam ediyor.Nasıl çözebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum..

• laptop una ilk defamı format atıyosun yoksa öncedende o laptop a format atmıslıgın warmı önceki formatın ile bunun arasında bir fark warsa farklı driver kullanımı gibi sorun ordandır diyebilirm
  • Driverlerini yükledim.Driverlerde sorun yok.İlk kez format attım laptopa.
  • Bi fikri olan yok mu ? Yardımcı olucak ? :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.