Şimdi Ara

Wireless hiz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum.Internetim 32 mbitdi 50 mbite gecis yaptim.Ama wirelessten baglaninca 32 mbit,kabloyu direk pc ye baglayinca 50 mbit aliyorum.Modemim 100 mbit e kadar destekliyo(dlink dir 600 b2).3 4 kez reset attim ayarlari kurcaladim isin icinden cikamadim.Internet saglayicisinida aradim haftasonu calismiyolar ama ben bu isi halledip 50 mbit internetimi kullanmak istiyorum.Baska turlu bi ayar falan mi yapmam lazim sorun neden kaynaklaniyo olabilir?

• modeminiz destekliyor ama acaba wifi alıcınız destekliyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi n deskli modem ise n desteğini açman gerek 150mbps kadar anladığım kadarıyla b standardı (54mb ağ hızı) ve çevresel faktörler(duvar vs.)servis sağlayıcının 50mbps lik hızına destek vermiyor. modemini n desteği varsa ayarla yoksa yeni modem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

modeminiz destekliyor ama acaba wifi alıcınız destekliyormu.

lenovo y570 kulaniyorum 802.11n destekliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

wifi n deskli modem ise n desteğini açman gerek 150mbps kadar anladığım kadarıyla b standardı (54mb ağ hızı) ve çevresel faktörler(duvar vs.)servis sağlayıcının 50mbps lik hızına destek vermiyor. modemini n desteği varsa ayarla yoksa yeni modem.

wireles 802.11 n/g/b destekliyo.Suan mixed de ayarli bu 3 u secili.Ama oncedn only 802.11n i secmistim gene bisi degismemisti.
  • laptop un wifi kartı nekadar destekliyor_? ve çevresel faktörler(duvar vs.) nasıl_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 3 Haziran 2012; 12:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

laptop un wifi kartı nekadar destekliyor_? ve çevresel faktörler(duvar vs.) nasıl_?

Emin degilim ama galiba 65 mbit yada 54 mbit.Cevresel faktor yok wireless salonda bende salonda oturuyorum yanimda hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen wifi ağı hızı zayıflalmasından dolayı tam hızda erişimsağlayamıyorsunuz. çözüm olarak usb wifi ndestekli adaptör alabilirsiniz... yada airties geniş ev ağı paketi modemi + usb wifi adaptör alman gerekir... bu hızı sana hangi şirket veriyor_?
  • Unitymedia.Yurtdiisnda oturuyorum.
  • Wireless N tknolojisi ilk defa D-Link tarafından geliştirilmiş ve kullanıma sunulmuş Draft(taslak halinde ve gelişimi devam eden) bir teknolojidir. Draft olması nedeniyle her üretici firma bu teknolojiyi farklı şekillerde kullanmıştır ve standart hale gelememiştir.
    Wireless N teknolojisinde de Ortam izolasyonu önemlidir. İsole bir ortamda uygun donanımlar kulanılarak yakın mesafede 600Mbps hızına ulaşabileceği varsayılmaktadır.
    Bu teknolojide farklı donanımlarda farklı sonuçlar ve farklı bağlantı hızları çıkabilmekte
    Wireless N teknolojisinde verici ve alıcı arasında ki veri alışverişi çift yönlüdür. (Tıpkı kablolu bağlanılarda olduğu gibi) ve bu bağlantı hızı N tipi istemcilerin donanım ve yazılımı ile istemci tarafında gönderim ve alım hızı toplamı olarak gösterildiği gibi tek yönlü hızda gösterilebilir.(Tıpkı kablu bağlantılarda 100Mbps olarak gösterildi gibi. Oysa 100 Mbps gönderim , 100Mbps alım hızı vardır toplamı 200 Mbps olması gerekir)D-link ürünlerinde kendi uyumlu olduğu donanımlar ile bu hızları görmek mümkündür.
    150 Mbps bağlantı hızı olan bir cihazı örnek olarak verirsek;
    Bir PC/Laptop da 72-75 Mbps hızını görürken bir baka PC/Laptop da 144-150 Mbps hızını görülebilir.

Konuyla ilgili D-link Türkiye ofisini arayabilirsiniz 0212 289 56 59

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.