arkadaslar evde masaüstübilgisayar kullanıyorum ve sınırlı adls aboneliğim var tam arkadaki komsumda aramızda 20 mt mesafede çaprazda kalıyor sınırsız 4 bitlik wireless aboneliği var laptopla denedim %28 ile %40 arası kalitede görüyor masaüstü birgisayarıma wireless adaptor seklinde bir cihaz takıp arkadaki modemden bağlantı kurabilirmiyim ? bunların 2 çeşiti var sanırım biri aynı flash disk gibi diğeride anakarta takılan türden kullanan arkadas varmı hangisini tavsiye edersiniz fiyat olarak nasıldır?
flash disk gibi olanı tavsiye etmem onun kapsama alanı düşük. ethernetten bağlanan bi router ile halledebilirsin. ben d-link dwl 2100 ap kullanıyorum hem verici hem alıcı olabiliyor. zaten bağlantıyı aldığım cihazda benimkisinin aynısı http://www.mavibilgisayar.com/ud/2226 burdan bakabilirsin 100 lira ama eylül ekim ayında 75 liraydı aynı yerde dolar o aralar düşüktü ondan sanırım
mesafe 20 metre diyorsun usb wirelles adaptörde alabilirsin orta ve iyi bişey takriben 35-60 lira arası ilerde laptop kullanırım dersen usb al derim ikinci kez masraf yapmak zorunda kalmazsın