Şimdi Ara

Wireless ile İnternete Bağlanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Öncelikle sorunumdan bahsedeyim. Şu an evimde iki bilgisayar bulunmakta biri dizüstü ve biri masaüstü olmak üzere. Modem giriş kapısının orada olduğu için sadece wireless internet bağlantısı sağlayabilmekteyim. Yaklaşık 4-5 aydır kullandığım wireless bağlantısında artık bir sorun yaşamaktayım. Öncelikle laptopta evin heryerinde çok rahat internete girebilmekteyim. Ancak masaüstünde bunu yapamamaktayım. Başta sorunun adaptörde olduğunu düşündüm. Driverını sildim tekrar yükledim, antivirüsü sildim, sistem geri yükleme bile yaptım gene de rahat bir internet alamadım. Daha sonra bu adaptörü dizüstüne takarak, dizüstünün kendi wirelessını kapayarak denedim ve mükemmel şekilde çalıştı. Ancak masaüstünde ne kadar denesemde internet çok garip. Dalgalı şekillerde bir geliyor bir gidiyor kısa süreler içinde. Ayrıca son derece yavaş bir internet söz konusu. Adaptörün sinyal seviyesi gayet iyi ancak internet rezil durumda. Laptopta rahat bir şekilde girebildiğime göre, adaptörle de öyle olduğuna göre sorun tam olarak nerde anlayamadım. Öncelikle belirtmeliyim masaüstü ile kablolu bağlanamam çünkü çok uzak. Masaüstünde hiçbir değişiklik yapmadım. Birden kendi kendine böyle oldu ve hiç düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler....

• laptopda sorun yaratmiyorsa cihaz saglamdir. win yeniden kurmayi dene istersen
  • İşte windowsu kurmak yerine tamir etmek istiyorum arıza her nerdeyse. Ama nasıl onu bilmiyorum. Daha sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet bağlantı problemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.