arkadaslar wireless yani kablosuz baglanti yi nasi baglayacagimi anlatabilirmisiniz, modemi bi türlü tanitamyrum
Modemin tam olarak marka ve modelini yazarsan ben ya da burdaki diğer arkadaşlar sana yardımcı olabiliriz.
wireless modemde tanıtmak diye bir şey yok zaten. yapacağın ilk ayarlar için modemin yanında gelen ethernet kablosu ile bilgisayarına bağlamak. sonra model e göre modeme ait ip adresine explorer dan bağlanacaksın. 192.1681.1 / 192.168.0.1 / 10.0.0.1 burdan login olduktan sonra ayarları yapacaksın marka / model belirtirsen daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz
Arkadaşım modemi düzgünce bağladıktan sonra modemin markasına göre IP adresini giriyosun explorer a sonra modemin özellikleri sayfası karşına gelecek.Burdan ilk açılan sayfadan kullanıcı adı ve şifreni yazacaksın ve kaydedeceksin.Sonra modem hat aldığında işlem taamdır.
ilginize tesekkürederim, ethernet kablosu ile modemi bagladim ve explorer e IP adresini yazarak modemin icine girmeyi basardim ve ilk ayarlari yapabildim simdi kablosuz baglanabiliyorum