Bildirim
Wireless kartı için yorummm..
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
us robotics kesinlikle alma derim bende şimdi konu açıcaktım yardım için kopup kopup duruyo internetten bazen 10 dakka baglı kalıyor bazende bi gelio bi gidio uyuz bir durum bence kesnlikle alma bu mesajı yazarken bile 2 kere koptu baglantı benden söylemesi... -
quote:
Orjinalden alıntı: hasansenol
us robotics kesinlikle alma derim bende şimdi konu açıcaktım yardım için kopup kopup duruyo internetten bazen 10 dakka baglı kalıyor bazende bi gelio bi gidio uyuz bir durum bence kesnlikle alma bu mesajı yazarken bile 2 kere koptu baglantı benden söylemesi...
Bende de var.
Normal ayarlarıyla kopabilir ama birkaç ayar yaptım 1mbps ve çok düşük sinyal gücüyle kopmadan bağlanıyorum.
Ben sadece net için kullanıyorum ve bağlandığım yer benden 2 bina uzakta. -
US-ROBOTICS 108MB WIRELESS ACCESS POINT ROUTER 97.2 USD
AIRTIES AP-300 54MPS WIRELESS ACCESS POINT 87.6 USD
ALCATEL SPEDDTOUCH 180G WIRELESS ACCESS POINT 85.2 USD
iyisin den ucuzuna sıraladım us robotıcs sağlamdır güvence veriyorum
bende biligisayar işi yapıyorum ve sürekli bundan satıyorum sorunsuz istiyorsan bunu al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X