Arkadaşlar sizin de düşüncelerinizi Sormak istiyorum ve doğruluk payı var mı tecrübelerinize dayanmak istiyorum Lafı uzatmadan Konuya gireyim. Geçen gün internette dolaşırken yeni bir Wireless usb doungle ile karşılaştım Bu USB wireless algılayıcının diğer algılayıcıladan bir farkı vardı yanında gelen programşifre girmenizi istemeden şifreli ağın şifresini gösterdiğini iddia ediyordu Bilmediğim bir marka cihaz ve bilmediğim bir program parça direk PRC zaten üstündeki yazıalrdan da belli oluyordu Sizce böyle birşe mümkün mü yada mümkün olsa bile sizce böyle birşey olmalı mı? Olması ne kadar doğru oLur etnik olarak birilerinin wireless ini izinsiz olarak kullanmak Ne kadar doğrudur? Şöyle düşünüyorum ben Benim evimde wireless modem var ve ben wireless hiçbir cihaz kullanmadığımdan dolayı wireless i komple devre dışı bıraktım bilindiği gibi birisi gelip sizin internet ağınız üzerinden yaptığı herhangibi birşeyde Hat sahibi mesuldür başıma böyle birşey gelmesini istemem Yinede görüşler farklı olabiliyo Sizce wireless şifre kıran bir algılayıcı olmalı mı arkadaşlar?
Yanlış Bir şey Dostum Sonunda Başkalarının Hakkını İzinsiz Kullanuıyorsun Ben karşıyım Böyle bir şeye yinede art niyetli insanlar var bende kapatıyorum wireless i kimse girmesin die
evet mumkun internette bununla ilgili onlarca program var fakat tck madde 243 geregi aciga cikarsa en az bir yil hapis ile cezalandirilirsin ve hacking islemine girmektedir kisaca etik degil sen bosver boyle seyleri
quote:
Orijinalden alıntı: MultiHunter
evet mumkun internette bununla ilgili onlarca program var fakat tck madde 243 geregi aciga cikarsa en az bir yil hapis ile cezalandirilirsin ve hacking islemine girmektedir kisaca etik degil sen bosver boyle seyleri
Yok ben zaten buna karşıyım fakat bunları neden yapıyorlar anlamıyorum işte
niye olacak beles internet kullanmak icin.
Şifresini gösteriyor olabilir de tüm şifreleme sistemlerini göremiyordur. Çeşit çeşit şifreleme var wirelessta. Örn:Wpa Şifreyi gösteriyorsa da hemen şak diye göstermez zaten. Bir süre sonra gösterir o da garanti olmaz beklersin beklersin adamın şifresi uzundur çözemez. :) Bu kadar basit değil zaten bunlar. :)
quote:
Orijinalden alıntı: ultrasrh Şifresini gösteriyor olabilir de tüm şifreleme sistemlerini göremiyordur. Çeşit çeşit şifreleme var wirelessta. Örn:Wpa Şifreyi gösteriyorsa da hemen şak diye göstermez zaten. Bir süre sonra gösterir o da garanti olmaz beklersin beklersin adamın şifresi uzundur çözemez. :) Bu kadar basit değil zaten bunlar. :)
wpa ve wpa2 lere gore wep sifrelerinin kirilmasi daha kolaydir cunku wep 1-9 A-F arasi karekterler icerir ve guvenlik aciklari oldukca zayiftir neyse bu kadar bilgi yeter.