Dunden beri ya$adigim bir sorun var, sizlerden fikir almak istedim ancak tek ricam $u ve benzeri cevaplari yazacak olan arkada$lar lutfen kendilerini yormasinlar;
"$u anda bilmiyorum ama ogrenince sana yazarim ok." "servise gotururseniz iyi olur"
Bu ve benzeri cevaplari benim du$unce yetenegim daha oncesinden kavrayamadigi icin cok $a$iriyorum, moralim bozuluyor, nolur beni bu ve benzeri cevaplarla $a$irtmayin.
Dun bir desktop seti aldim, Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 modeli. Aldim almasina da denedigim her pc de cali$irken benim pc de inatla cali$miyor. Bios da saat gibi cali$an klavye windows a gelince dut yemi$ bulbule donuyor, hicbir $ekilde cali$miyor. Pil donanim $u bu her $ey tamam, kaldi ki tak cikar cihazlar olmasi sebebi ile bunlara donanim da gerekmez.
Ayrica bios da usb ayarlari enable, muhakkak soracak olan bir arkada$ cikacaktir diye ba$tan yazayim dedim.
Bu konu ile alakali "servise goturmek" haricinde ve "format atmak" haricinde fikri olan arkada$lar fikirlerini payla$irlarsa cok sevinirim.
$imdiden te$ekkurler.
bu tip malzemeleri satın alırken kullanam kılavuzu ve yükleme cdsi verirler bence yazılımını kurmayı denedinmi bilmiyorum belki işe yarar eğer verdilerse.
Bunlar tak cikar cihazlardir, kurulum cd si ve benzeri $eyler sadece extrem ozelliklerini kullanmak gibi durumlar icin kullanilir. Kaldi ki elbette kurdum zira klavyenin ve mouse!un her ozellginden faydalanmak niyetindeydim ancak dedigim gibi olmadi. Zaten "bu donanimi yukleyemiyor" $eklinde de bir hata veriyor pc, o da ayri konu.