Şimdi Ara

wireless klavyede boot problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şöyle bir problemim var: Yeni aldığım Microsoft Comfort Klavye Setini bilgisayarıma taktım. Service Pack kurulu olmayan Xp sisteme taktığımda boot ederken "ntoskrnl.exe" dosyası kayıp şeklinde bir uyarı veriyordu. Bunun üzerine Service Pack 2 yüklü bir xp kurdum. Bu sefer de kayıp dosya hatası vermeden siyah ekrana geçiyor ve kalıyor.

Herhangi farklı bir klavye taktığımda sistem problemsiz açılıyor. Ve Xp açıkken tekrar wireless klavyeyi takarsam düzgün çalışıyor. Sadece Boot ederken problem çıkıyor anlayacağınız.

Microsoft Supportta bununla ilgili bir yazı bulamadım. Bu klavye setiyle ilgili problem yaşayan çok olmuş fakat problemler bu yönde değil. Aklıma hiçbir çözüm gelmedi. Yorumlarınızı bekliyorum.

Edit: Arkadaşlar bu arada şöyle birşeyle karşılaştım. Bilgisayarı bir kaç kere yeniden başlatıyorum. Bunlardan 2-3 restarttan sonra xp açılıyor (boot ederken takılmıyor yani) . İyice kafam karıştı. Pillerle ilgili bir problem mi var diyeceğim, ama pil durumu iyi ve sinyal yüksek görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeCare -- 29 Ocak 2006 13:58:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.