Bildirim
wireless kopma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modeminin wireles yayını hangi sertifika kullanarak yapıyor. ayrıca 80x teknolojileriin hangisini kullanıyor. birde win7 kurduğun notbooka ethernet drıverini senmi kuruyon omu buluyor. -
sertifika ve 80x teknolojisinin ne olduğunu bilmiyorum driverı kendi tanıdı. modemin markası cnet pek fazla özelliğe sahip değil -
ÖNCE ETHERNET DRIVERİNİ NETTEN BUL SEN YÜKLE EĞER WIN7 İÇİN DRIVER YOKSA VISTANIN BUL ONU İNDİR OLACAKTIR BİR DENE OLMAZSA SRTİFİKA VE 80X OLAYINI ANLATIRIM -
Kurdum ve yine kopma oldu -
modemle notebook arasında mesafe çok uzakmı biraz bilgi vermelisin aynı makineye xp kurduğunda aynı mesafeden sorun aynımı başka bir modem denedinmi şimdi sorn çok komplike modemden olabilir mesafeden olabilir. deneme yanılma yolu olacak senin ki -
modem ve notebook ayrı odalarda iki notebook ile dier odada açık durdugunda ikiside kullanılıo xp kopmuyo win 7 yüklü olan notebookta bağlantı kopuyo yine farklı bi odada masaüstü pc var wireles adapter takılı ondada kopma yok onada xp yüklü ama win 7 olan notebook ile modemin olduğu odaya gitsemde yanına yine kopuyo değişik şifreleme türlerini deniyorum karşılıklı ayarlıyorum bir süre kopmuyo sonra tekrar kopuyo. Aynı sorunu yaşayan biri daha varmış modemi resetlemiş üstelik aynı modem ve oda win 7 de yaşıyomuş bu sorunu reset atınca düzelmiş bende defalarca resetledim düzelmedi. Emeğin yardımların için çaban için çok teşekkürederim allah razı olsun. -
Sistemi yeniden yükleyerek deneme şansın oldu mu? Bana eskiden karşılaştığım bir virüsü hatırlattı, üstelik kablolu ağda bahsettiklerin oluyordu. -
format atmam mümkün deil zaten yeni kuruldu çok olmadı antivürüste vardı halada var başka ağlardan bağlanınca bu sorun yok ama evdeki modemle var. -
şimdi 3 notebook 1 de desktop saydım yani 4 makine net kaç mb sorması ayıp 8 felanmı? -
bi tane desktop iki laptop var bi laptopta win7 dier makinelerde xp var bunların hepsi aynı anda nete girmio en fazla iki tanesi win 7 tekte girse dier makinelerle de girse net kopuo ama dierlerinde kopmuyo -
Arkadaşlar sorun hala devam ediyo lütfen bildiklerini paylaşın yardımlarınızı bekliyorum -
bağlantının koptuğu win 7 kurulu laptopa harici wireless adapter takınca bağlantı kopmuyo ama çıkarıpta kendi wirelessi ile bağlayınca kopuyo kendi wirelesi ile başka bi modeme bağlanınca kopmuyo sizce neden olabilir -
arkadaşım aynı sorun olmasada benzer sorunu bende yaşıyorum. Bende windows 7 kurulu bilgisayarda modeme bağlanıyorum. Kablosuzda kopma olmuyor yani ağ bağlantısı var fakat internet gidip geliyor. zyxel p660hn sadece bu modemde oluyor diğer modemlerde olmuyor. Senin modem hangisi? -
Şifreleme yöntemlerini değiştirerek denedinmi, veya kanalı değiştirerek.
WEP, WPA, WPA-2 ?
Genelde standart 6. kanaldan yayın yapar modemler, bunu 11. kanala alabiliyormusun. Her kablosuz modemde bu ayar vardır. Belki o frekansta fiziksel bir problemi vardır wireless kartın. -
Arkadaşlar yoğunluğumdan dolayı bakamadım yazdıklarınıza kanal ayarını bilmiyorum modemin içini karıştırıp bakayım yada biliyorsanız anlatırmısınız. Sorun çözülceğe benzemiyo çok ilginç bir durum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X