Şimdi Ara

wireless kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2 ay önce laptopumu servise göndermiştim bazı sorunlarım için.Bu sorunlar içinde wireless kopması da vardı fakat laptopumdaki bu sorun düzelmedi.Evdeki internetime kablosuz ağ ile bağlanıyorum.Normal bağlantımda bir sorun yok fakat bazen çok sık bazen ise nadir aralıklarla internetim kopuyor.İnternetim koparken bir müzik açıksa,ses bozuluyor,kopuyor.Mouse imlecim donarak ilerlemeye başlıyor.Daha sonra ağlar kısmından kendi internetim gidiyor diğer ağlar görünüyor.Yaklaşık 5 saniye sonra ise internet tamamen gidiyor ve kırmızı çarpı işareti oluşuyor.Ağ ve Paylaşım Merkezinin Ağ bağlantıları kısmından kablosuz ağı devre dışı bırakıp tekrar açtığımda genelde düzeliyor.Bazen düzelmediği zaman laptopumun kapağını kapatıp açmam gerekiyor.Bunun için ne yapabilirim?Acaba wireless yazılımım başka bir programla mı çakışıyor?Bana yardımcı olursanız sevinirim.

• Wireless sürücüsünü güncellemeyi denedin mi? Bahsettiğin semptomlar kesin olmamakla birlikte sürücü kaynaklı DPC gecikmelerini andırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim sabahtan beri yapmamıştı ne güzel ama az önce yine yaptı sorun çözülmedi galiba.asus destek mail adresine mail atmıştım bilgisayarı yüksek performansa alın demiş ama zaten hep yüksek performansta kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.