Şimdi Ara

Wireless mobile mouse 4000 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde Wireless mobile mouse 4000 model mouse aldım. Çok güzel ve rahat mouse. Ancak problem şu.. Normalde çok güzel bir şekilde kullanılan mouse, oyun veya grafik programları çalıştırıldığında yani sistemi zorlayabilecek birşeyler yapıldığında yüksek derecede atlama yapıyor (geç hareket etme, aralarda mouse ikon atlama vs. gibi). Mouse'u kullanmak işkenceye dönüşüyor. Tahminimce güç yetersiz kalıyor gibi geldi. Bunu nasıl önleyebilirim? Power supply'ım 350 watt'tı bundan dolayı mıdır? yoksa usb girişlerde mi problem vardır? Normal kablolu usb mouse taktığımda hiç bir problem yaşamıyorum. Fikriniz öneriniz nedir?

Herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer777 -- 20 Eylül 2010; 15:37:34 >

• benzer bi sorun bende de var :S
  • o teknoloji tam gelişmedi demekki daha.ben sorunu şurda görüyorum.bağlantıda veya veri akışda bir proplem var.diğer marka mauselerede bakmak lazım.onlardada aynı problem varmı.çyok eğer sizin mausede bir problem var.ama oyunlarda dediğiniz için alan daralıyor.veri akışı zayıf olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.