Şimdi Ara

Wireless Modem + Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimde bende 2014PW Netmaster Kablosuz 4 portlı modem var.Alt katta ve üst katta internete sadece modemin olduğu oda ve yan odalarında girilebiliyor.Aşağıda evin kaba planını gösterdim.

Wireless Modem + Access Point

Şimdi modemin alt ve üst katta çektiği yerler mavi çizgili yerler.Benim bunun haricinde kırmızı çizgili yerlerde de kullanılmasını istiyorum.Şimdi evin diğer ucuna bir AP koysak ne kadar sağlıklı olur ? ve asıl önemlisi ucuz bir AP modeli ve fiyat tavsiyesi.

Teşekkürler.

• sorun olmaz tp link ap iyidir
  • usr9108 wireless modemim var, kablosuz sinyallerini 300 -400 metre öteye ve birkaç duvar geçmesini sağlayarak nasıl göndereceğim.
    Wireless anten mi almalıyım, birkaç atne access point mi almalıyım veya Wireless router mi.
    Kablosuz modeme Wireless anten takıp bunu sağlayabilirmiyim ve bunun maliyeti çok yüksek midir randıman alabilirmiyim.
    Access point veya Wireless router ın giriş portuna eternet kablosunu taktığımda access point veya Router ın takılı olduğu noktada başka bir laptopun bu noktadan kablosuz erişimini sağlamak mümkünmüdür.
  • 14 dbi 360 derece sinyal gönderen anten aldım, wireless her laptop bu sinyali alacak mı, ayrıca access point kullanacakmıyım ve bu anteni kendi modemime mi bağlayacağım bu konuda hiç tecrubem yok.
    160 TLye outdoor tipi bir anten buldum bu işimi görürmü.

Bu ANTEN 24 dbi fiyatı 160 TL ben bu anteni çatıya yerleştirdiğimde iki bina arasında iletişim sağlayabilirmiyim bu bağlantıyı kendim nasıl yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.