TL-WN951N wireless n pci adaptörüm var. Linksys WAG320N modeme bağlanmaya çalıştığımda sadece b-g modunda bağlanabiliyorum. Hızımda 54 MB / s de kalıyor. Modem ile mesafe uzak değil yaklaşık 4 metre uzağımda ve arada sadece bir duvar var. Modemi sadece N moduna geçirdiğimde wireless kartım ağı görmüyor. İşletim sistemim win7 x64. Önerilerinizi bekliyorum.
olasıkları sayalım siz de buna göre belirleyin gördügüm kadarıyla modem ve adaptör N hızıını destekliyor ikisi de uyumlu bu tamam 2 ci hız mphs kaç 2 sininde uyumlu mu yani 150 mi 300 mü eşit olması lazım bunlara bi kontrrol edin coğu olan şey şifrele me yüzünden adaptörler görmüyor modemleri dediniz gibi N moduna alın modemi şifresiz koyun kablosuz interneti ve adaptörle baglanmaya calışın ..... bi arkadasda gördüm benzerini adaptör almış 150 mphs -- router almış 150 mpsh N hızında ikisi de modem degiştirmemiş o da 125 mphs hızında normal baglandı g şeklinde ben diyo 54 mphs hızında baglanıyom sürekli bütün ayarları kurcaladım ama sonuç yok diye yazmış
Teşekkürler teknisyen sorun şifreleme metodlarındaymış bende şifreyi kaldırıp mac filtresi koydum şu anda 300 mbps olarak bağlanabiliyorum.
sorun çözüldügüne sevindim genelde işte şifre kısmında olay cıkıyor bazı şifrelemeleri adaptör desteklemiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme