Şimdi Ara

Wireless N Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TL-WN951N wireless n pci adaptörüm var. Linksys WAG320N modeme bağlanmaya çalıştığımda sadece b-g modunda bağlanabiliyorum. Hızımda 54 MB / s de kalıyor. Modem ile mesafe uzak değil yaklaşık 4 metre uzağımda ve arada sadece bir duvar var. Modemi sadece N moduna geçirdiğimde wireless kartım ağı görmüyor. İşletim sistemim win7 x64. Önerilerinizi bekliyorum.

• olasıkları sayalım siz de buna göre belirleyin gördügüm kadarıyla modem ve adaptör N hızıını destekliyor ikisi de uyumlu bu tamam 2 ci hız mphs kaç 2 sininde uyumlu mu yani 150 mi 300 mü eşit olması lazım bunlara bi kontrrol edin coğu olan şey şifrele me yüzünden adaptörler görmüyor modemleri dediniz gibi N moduna alın modemi şifresiz koyun kablosuz interneti ve adaptörle baglanmaya calışın ..... bi arkadasda gördüm benzerini adaptör almış 150 mphs -- router almış 150 mpsh N hızında ikisi de modem degiştirmemiş o da 125 mphs hızında normal baglandı g şeklinde ben diyo 54 mphs hızında baglanıyom sürekli bütün ayarları kurcaladım ama sonuç yok diye yazmış
  • Teşekkürler teknisyen sorun şifreleme metodlarındaymış bende şifreyi kaldırıp mac filtresi koydum şu anda 300 mbps olarak bağlanabiliyorum.
  • sorun çözüldügüne sevindim genelde işte şifre kısmında olay cıkıyor bazı şifrelemeleri adaptör desteklemiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.