Şimdi Ara

Wireless N Hakkında! Modem ve Notebook destekliyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless N US Robotics 9113 modem aldım ve Notebookumda da intelin mini pci ex Wireless N destekli kablosuz bağdaştırıcısı var fakat ben bir türlü 270 Mbps göremedim hep 54 de bağlanıyorum. Win XP de ve Vista da denedim ama olmuyor driverlara baktım en son versiyonları kurulu!

• Ben de USR5464 Wireless Ndx router ile aynı sorunu yaşıyorum, hala çözebilmiş değilim. 54'de takıldı kaldı. Tecrübeli ve bilgili bir arkadaş yardımcı olabilirse çak iyi olacak.
  • Konuyu up yapmış oluyorum ama bunun yanında benim sorunum hala devam ediyor. Bu konuda bilgi olan bir arkadaş bize yardımcı olabilirse sevinirim! Hala 54g ile bağlanıyorum. Toshibayı ve USR ı aradım ama yardımcı olamadılar. Kendilerinin de bu konuda pek bir bilgisi yok anladığım kadarı ile!
  • modemin firmware'ini guncelle
  • Modemin firmware ini gücelledim. Ama sorunuda buldum bu arada. Eğer bir daha sorun yaşana arkadaş olursa. Modemden Wireless menüsündeki Quality Of Service yi etkinleştirmek gerekli 802.11n modu için! O etkinleşmediği takdirde bağlandı g bandı üzerinden yapılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.