Wireless N US Robotics 9113 modem aldım ve Notebookumda da intelin mini pci ex Wireless N destekli kablosuz bağdaştırıcısı var fakat ben bir türlü 270 Mbps göremedim hep 54 de bağlanıyorum. Win XP de ve Vista da denedim ama olmuyor driverlara baktım en son versiyonları kurulu!
Ben de USR5464 Wireless Ndx router ile aynı sorunu yaşıyorum, hala çözebilmiş değilim. 54'de takıldı kaldı. Tecrübeli ve bilgili bir arkadaş yardımcı olabilirse çak iyi olacak.
Konuyu up yapmış oluyorum ama bunun yanında benim sorunum hala devam ediyor. Bu konuda bilgi olan bir arkadaş bize yardımcı olabilirse sevinirim! Hala 54g ile bağlanıyorum. Toshibayı ve USR ı aradım ama yardımcı olamadılar. Kendilerinin de bu konuda pek bir bilgisi yok anladığım kadarı ile!
modemin firmware'ini guncelle
Modemin firmware ini gücelledim. Ama sorunuda buldum bu arada. Eğer bir daha sorun yaşana arkadaş olursa. Modemden Wireless menüsündeki Quality Of Service yi etkinleştirmek gerekli 802.11n modu için! O etkinleşmediği takdirde bağlandı g bandı üzerinden yapılıyor.