Şimdi Ara

Wireless Önerilerinizi Bekliyorum ACİL LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmanımda kablolu ağ kurdum fakat kabloda bazen kırılma gibi sorunlar yıpranma gibi sorunlar çıkmaya başladı artık kablo ile uğraşmak istemiyorum, üstelik yeni katılmak isteyenler oluyo kablo çekmeyle uğraşmak istemiyorum.
    kablosuz modemim var airties RT-205 bu modeminde pek iyi bir kablosuz modem olmadığını okudum...
    ihtiyacım olan wireless pcı kart mı usb mi? almalıyım bunlarında içinde işimi en iyi görebilir ürün model markası hangisiyardımlarınızı bekliyorum...
    NOT: apartman 6 katlı 18 daireli (ben 2. kattayım)

• Bu saatte kimse sitede yok sanırım cvp ta gelmiyor.
    arkadaşlar yorumlaırnızı bekliyorum şimdiden ilginiz için tşk ederim...
  • Burdayız arkadasım duvar meseleleri olunca antenli ve antenı degısebılır kazanc arttılabılır her yone cekebilecegin ucuz ve benımde kullandıgım bır pcı kart

EDIMAX EW7128G ANTEN UZATMALI 54M PCI ETHERNET KARTI

Wireless  Önerilerinizi Bekliyorum ACİL LÜTFEN

online siparis

http://www.hepsiburada.com/edimax-ew7128g-anten-uzatmali-54m-pci-ethernet-karti/productDetails.aspx?categoryid=119&productid=bd70097#tablnk

umarım yardımcı olabılmısımdır...

• ilgilendiğin için çok tşk ederim.
  • Kardeş sana tavsıyem N destekli Modemlere yönelmen bıraz araştırısan bulursun örnek linksys ve robotics in n destekli modemleri ve pci kartlarına bak derım
  • tşk ederim ilgine.
    tam bildiğin ürün varsa yazarmısın ben anlamıyorum pek fazla burada da ürün tavsiyeleri almak için bi konu açtım bir arkadaşım saolsun edimax modelini söyledi onun siparişini bekletiyorum şuan başka yorum yapan olmazsa yani...

apartmanda kullanabileceğim işimizi görecek iyi bir pcı kart birde acces pointde sanırım almam gerekicek ürün isimleri yazarsanız çok sevinirim.
  • Sana tavsiyem mikrotik al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz önce mikrotik tr sitesini inceledim fakat ordaki ürünlerin hangisi benim için uygun onu anlayamadım.
    ap kart + wrless kart + kutu + adaptör
    4 ürün alınca bi ürün oluşuyo :D
    bu konuda bilgi verebilirmisiniz...
    sitede sorabileceğim bi iletişim bölümü göremedim...
  • öncelikle şunu söylemek istiyorumki modemin çokta kötü değil. böyle hurafeler herzaman olur. önemli olan senin işini problemsiz şekilde görebiliyor olması. 6 katlı bir apatmanda wireless uygulaması için biraz paraya kıyman gerekir modem için 2 adet 5-8 dBİ arası antene ihtiyacın olacak bu pozisyonda senin için önemli olan alıcıların marka ve kaliteleri değil vericilerin sinyal gücüdür, ucuz birşey istiyorsan öyle normal pci veya usb fiyat aralıgında kuvvetli bir alıcısı olan malzeme bulman zor. bununla birlikte yine antenlerinin dB oranı yüksek bir tane access pointe ihtiyacın olacak. sen ve modemin 2 katta ise sana göre 5. katta çapraz pozisyona koyabilirsin verim biraz daha yüksek olacaktır. wireless sinyalinin verimli dağılımını sağlayabilmen için mutlaka bu işten anlayan birinin yardımına başvur. son olarak seyyar antenli bir pci wireless kart senin için en iyi çözüm olacaktır kendinden antenli pci kartlar kasanın arkasında kalarak sinyali iyi yakalayamayabilir, marka olarak Linksys ve usrobotics bu işlerde öncüdür fakat yukarda açıkladıgım gibi vericinin iyi oldugunu farzsayarsak cevap veren bir arkadaşım önerdiği edimax gibi birşey işinizi görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 16 Şubat 2009; 4:44:22 >

• bendeki modemin antenleri portatif değilki.
    modemimi balkona yerleştirmeyi düşünüyorum linksky WRT54GC 4 port ap alıcam 65 tl.
    çapraz pozisyon demek isterken nasıl yani anlayamadım. yarın apartmanın fotolarını çekip sizlerden yardım isticem daha iyi olur sanırım.
    yardımlarınız için çok tşk ederim.
  •  Wireless  Önerilerinizi Bekliyorum ACİL LÜTFEN

modemi duvara monte edicem (modem burada) kat 5 olan yere linksky koymayı düşünüyorum birde ilerde kat 1 olan yere linksky alırım eğer çekim gücü bu apartmanda daireler içinde kullanılarbilir olursa.

yorumlarınızı bekliyorum tşk ederim ilgilendiğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel_blue -- 18 Şubat 2009; 0:00:06 >

• slmlar. eğer internet balkon tarafındaki odalarda kullanılacaksa binanın yapısı bu işe çok el verişli, access pointi 5. inci değilde 4. üncü kata takman senin için cok daha iyi olur, ben resimdede gördüğün gibi max verim alabileceğin konumu ve anten pozisyonlarını göstermeye çalıştım, ileride birtane daha access point alırsanız onuda aynı yer ve anten pozisyonu ile 2. kata uygulayabilirsiniz çok daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 18 Şubat 2009; 2:32:10 >
  • daha once denedigim icin soyluyorum 6 katli bir apartman birbirine yakin daireler resimdeki gibi olsada bu sistemle baglantida sıkıntı yasarsiniz.
    Kablos herzaman daha iyidir. Asansor boslugundan kablo uzatarak her ev alabiliyosa access point alsin ve ev icinde bile kullanirsiniz. aksi takdirde boyle bir cozum ile cekim alani cok dusuk olur
  • ürünü kurmayı bi türlü beceremedim modemle ap arasında kablo kullanmadan bir haberleşme kurmadım bi türlü beynim sulandı heryerini kurcalıyom :(((
  • dostum modemi değiştir anteni değişebilen bir model al ana anten al kablo ile dışarı çıkar herkez çok rahat bağlanır veya modem kalsın ap2100 bir modeli bir ap al onu modeme bağla ve dışarı çıkar 2 seçenek var önünde ok
  • şuanda hem br modem almak hemde yeniden bir ap almak maliyet açısından benim için zor.
    elimde olan ürünlerle burada yapılabilecek en iyi kablosusz ağı kurmaya çalışıcam bana yardımcı olduğunu sürece bunu başarıcaz inş.
    ilerleyene zamanlarda bir ap daha alınabilir ama şuanda cepte de kriz var :D linksky wrt54gc ortanın altında bir ürün kablosuz özelliği ev içinde bile düşük çekiyor ama aldık bi kere internetten sipariş verdim mecbur bunuda kullanıcam. evim 125 m2 uçdan uca çekim hızı 11 mbps düşebiliyor...
  • Swichten kabloyu taktığımda masa üstünede laptomuda net geliyor
    benim istediğim şey bu ürüne swiçten kablo gelmeden direk modemden kablosuz olarak bağlantı alamıyormu.
    airties rt-205 modemim var

• bu üründe tekrarlayıcılık özelliği yok sanırım kimselerde bu konuda bi cevap yazmadı bende ümidimi kestim artık :(((
  • linksky wap54g ürünü ap olarak kullanabilirmiyim bilginiz varmı bu ürün hakkında yardımlarınız bekliyorum. sadece prize takıp modemimle bağlantı kurmasını istiyorum.
    bunun için airties ap400 bile satın aldım repeater özelliği varmış. linkskyda bu özellik varmı bulamadım özellikleri arasında netten de araştıdım ama pekta network konusunda bilgim yok lğtfen yardımlarınızı bekliyorum. ilginize tşk ederim.
  • sunu söylemeliyim suan gösterdiğin şekilde eğer modemin çalışıyorsa mesh özelliği sayesinde de çalışması lazım

sırasıyla yazacağım eğer telefon hattı sende ise

1.mesh özelliğini aktifleştir orada mac adreslerini göreceksin onlar senin modeminin bulduğu
    kablosuz ağlar
    2.mutlaka linksys modeminin mac adresini görür işaretlersin
    mutlaka çalışması lazım eğer çalışmazsa yazarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.