Şimdi Ara

Wireless Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yaklaşık 1 ay önce packard bell easynote tv44-hc-606 tk modelinde windows 8 işletim sistemli bir bilgisayar aldım. İş yerinde çalışırken sinyal kalitesi bazen en yüksek sinyal seviyesi olan 5 te görünüyor bazende 4 e, bazende 3 e düşüyor ve internet bağlantısı göründüğü halde internet bağlantım kopuyor ve sayfalar açılmıyor. Ayrıca modemin arayüzündeki hızım bazen 6mb/s bazen 58mb/s bazen 65mb/s bazende 72mb/s olarak görünüyor. Şu an ofiste 6 bilgisayar var fakat hiç birinin internet bağlantısında en ufak problem bile yok. Bu 6 bilgiyarın 3 ü de packard bell. Ayrıca modeme uzaklığım sadece 10 metre ve arada sadece ahşap bir kapı var. Bu sorunu aşmak için,
    1. Modemin arayüzünden kanal ayarını 1,6,8,11 yaptım
    2. Wi-fi drivierını kaldırdım ve güncel sürümü kurdum
    3. Aygıt yönetimi>Ağ bağdaştırıcıları>Microsoft Kernel Debug Network Adapter' ı devre dışı bıraktım
    4. Microsoft defender ile virüs taraması yaptım birşey bulmadı. Ardından Trend Micro Titanium ile de virüs taraması yaptım ve bulduğu dosyayı kaldırdım.
    Fakat sorun hala devam ediyor.
    Sizlerin önerileriniz nelerdir? Bu konu hakkında yardımlarınız bekliyorum.

• bu işlerden anlıyorsanız format atıp w8 tekrar kurun. olmadı w7 kurun.ben sana atarım driver programı o indirir yükle wirelessi zaten bu şekildede sorun varsa wificardda sorun vardır. ben bildiğim için abimde aldı w8li laptopu direk attım formatı. zaten laptoplar geldiği gibi kullanılmaz ki. bir sürü gereksiz programlar reklamlar yüklüdür. makine yavaştır. açılışı uzundur. içinde en kötü işletim sistemi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ocak 2013; 17:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bu işlerden anlıyorsanız format atıp w8 tekrar kurun. olmadı w7 kurun.ben sana atarım driver programı o indirir yükle wirelessi zaten bu şekildede sorun varsa wificardda sorun vardır. ben bildiğim için abimde aldı w8li laptopu direk attım formatı. zaten laptoplar geldiği gibi kullanılmaz ki. bir sürü gereksiz programlar reklamlar yüklüdür. makine yavaştır. açılışı uzundur. içinde en kötü işletim sistemi vardır.

Mesajın için öncelikle teşekkür ederim. Window8 i zaten ben aldığım zaman kendim kurdum. Bilgisayarı iş yerinde kullandığımdan microsoft un programlarının hepsini lisanslı kullanıyorum. Ayrıca bilgisayarda gereksiz yazılımda yok. Sadece işime yarayan programlar kurulu. Bilgisayarın açılışı ve kapanışıda oldukça hızlı. Bende wireless kartta bir hata olduğunu düşünüyorum fakat evdeki kullandığım fiberoptik internette sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bu sorun sadece iş yerinde oluyor. Bilgisayara format atmasına atarım ama tekrar programları ve outlook u kurmak için uğraştığım süre tam bir ızdırap olacağından format atmak istemiyorum. Bana o bahsettiğin programı gönderirsen gerçekten çok makbule geçer. İnşallah programla ilgili bir sorundur aksi halde servise götürmem gerekecek bilgisayarı ve yaklaşık 10 gün beklemek zorunda kalacağım.

• Tıkla&İndir

bunu indir indirildiği yer yazıyor orda ordan masaüstüne al dosyalarını.

Wireless Problemi.

bu şekilde yüklemeyi dene.

olmadı ne şans ki modemle wificard uyumsuzluk yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Tıkla&İndir

bunu indir indirildiği yer yazıyor orda ordan masaüstüne al dosyalarını.

Wireless Problemi.

bu şekilde yüklemeyi dene.

olmadı ne şans ki modemle wificard uyumsuzluk yapıyor.

Kardeş indirdim fakat virüs taramasında troj_spnr.0bll12 çıktı o yüzden anti virüs programı izin vermiyor kurulumuna.

• peki tamam kurma o zaman ne diyeyim 45 kişi indirmiş bir problem yok ben dahil kullandım. sen kullanma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.