arkadaşalar hp pavilion dv6000 laptopum var. xp wireless donanımımı görmüyor , hatta ubuntu da görmüyor. sizce sorun nedir? sürücüyü tekrar yükleyip kaldırdım. tamire mi vermem lazım ? ne diyorsunuz?
Pek wireless kullanmasam da bu sorun bende de var nasıl giderebilirim?
1. Wireless kartiniz çe$itli nedenlerden dolayi dimm'inden cikmi$ olabilir mi? 2. Donanim olarak görmüyorsa emin degilim ama bilgisayarin üstünde ki düğmeden Wireless kartiniz acik mi?
biosta wirelessle ilgili bi şeçenek varsa açıkmı değilmi bakınız
hocam şimdi sorun şu şekli aldı , donanınım bazen görünüyor bazen görünmüyor? sürücüler falan yüklü , acaba temazsızlık falan oluyor mu bu kartlarda?
ılk resımde gosterdıgım vıdaları acıp kapagı cıkarın 2 resımdekı kırmızı daıre ıcındekı parca wıreless kartınızdır onun yuvasına tam oturup oturmadıgını bı kontrol edın
hımm evet benim makine de bunun aynısı bi tornavida bulup deniyeyim...
beyler sorun düzelmedi yapılabilecek başka birşey var mı acaba? daha doğrusu wireless kartını makineyle sıkmışlar sökemedim. oynama ihtimali zayıf gibi geldi bana...
Wireless'ın açıkmı ? Driver Magician v.3.41 İndir İlk önce programın live uptade'ini yap daha sonra Sadece uptade tıkla donanımının güncel sürücülerini arıyacaktır eksikleride arıyacaktır . Oradan gerekli şeyleri indir ve kur birde öyle dene sorun gidecekmi diye . Tam anlatamadım ama neyse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme