Şimdi Ara

wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar hp pavilion dv6000 laptopum var. xp wireless donanımımı görmüyor , hatta ubuntu da görmüyor. sizce sorun nedir? sürücüyü tekrar yükleyip kaldırdım. tamire mi vermem lazım ? ne diyorsunuz?

• Pek wireless kullanmasam da bu sorun bende de var nasıl giderebilirim?
  • 1. Wireless kartiniz çe$itli nedenlerden dolayi dimm'inden cikmi$ olabilir mi?
    2. Donanim olarak görmüyorsa emin degilim ama bilgisayarin üstünde ki düğmeden Wireless kartiniz acik mi?
  • biosta wirelessle ilgili bi şeçenek varsa açıkmı değilmi bakınız
  • hocam şimdi sorun şu şekli aldı , donanınım bazen görünüyor bazen görünmüyor? sürücüler falan yüklü , acaba temazsızlık falan oluyor mu bu kartlarda?
  • ılk resımde gosterdıgım vıdaları acıp kapagı cıkarın 2 resımdekı kırmızı daıre ıcındekı parca wıreless kartınızdır onun yuvasına tam oturup oturmadıgını bı kontrol edın

wireless sorunu

wireless sorunu

• hımm evet benim makine de bunun aynısı bi tornavida bulup deniyeyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Wifi sorunu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler sorun düzelmedi yapılabilecek başka birşey var mı acaba? daha doğrusu wireless kartını makineyle sıkmışlar sökemedim. oynama ihtimali zayıf gibi geldi bana...
  • Wireless'ın açıkmı ? Driver Magician v.3.41 İndir İlk önce programın live uptade'ini yap daha sonra Sadece uptade tıkla donanımının güncel sürücülerini arıyacaktır eksikleride arıyacaktır . Oradan gerekli şeyleri indir ve kur birde öyle dene sorun gidecekmi diye . Tam anlatamadım ama neyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.