Şimdi Ara

wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 yıl önce vaio notebook aldım. sorunum şu cihaz normalde wireless a bağlanıyor fakat kardeşim yurtta kalıyor ve yurtta bi şifre giriolar bilgisayara tahminim herkese bir ip veriolar fakat odaya çıkıp nete bağlandığımızda cihaz direk mavi ekrana geçiyor ve kendini kitliyor aynı sorunu exper marka dizüstümde de yaşadı işletim sitemi windows 7 2 makinayada format atmama rağmen aynı sorun devam ediyor. evde ki yada dışardaki wirelessta hiç sorun yok şifreyi girip nete bağlanıyorum. ve yurttta bu sorun sadece bizim makinalarda çıkıyor. sorunun çözümü için önerilerinizi bekliyorum acil yardım lütfen.

ekranda şunlar yazıyor...
    "A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer.
    If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
    Check to make sure any new hardware or software isproperly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.
    If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup options, and then select safe mode.
    Technical İnformation:
    **** STOP: 0x0000000A (0x62C49A58,0x000000FF,0x00000001,0x81A93437)
    Collecting data for crash dump...
    İnitlalizing disk for crash dump..."

hepsini yazdım lütfen yardımcı olunuz. aynı sorunu exper marka makinadada vardi yurtta şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurordu -- 26 Eylül 2012; 1:46:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Wifi sorunu?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.