Şimdi Ara

Wireless sorunu ne olabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende ı pod touch aldım wireless e bağlanmıyor evde başka bir ı pod touch daha var onla 15 tane wireless gözüküyor bende bi tane gözükmüyor iki gündür kullanıyorum ilk gün sorun yoktu bugn böyle bi sorun çıktı sebebi ne olabilir
  • DNS ayarlarını değiştir. OLmazsa bir kez de sen Restore yap.Düzelmesi lazım.Ama hala düzelmiyorsa,telefon udüşürmüş falan olmayasın?
  • dns ayarını nasıl değiştireceğimi bilmiyorum aleti düşürmedim çokta kullanmadım dediğim gibi daha dün aldım eğer bi sorun alettense değiştimek istiyorm daha aplicationlar için bişeyde yüklemedm yükelrsem değiştirmede sorun çıkabilir diye.
  • İmzamdaki linkten 28 no'lu konuya bakarsanız,geniş bir şekilde bunu resimli olarak görüp,bilgi sahibi olabilirsinz.
    Nasıl bağlanıldığı ve ne yazılması gerekiyor konuin altında yazılıdır.

28- Wi Fi sorunları yaşayanlara çözümler........Herkes için gerekli bilgiler
    DNS ayarlarını değiştirip 208.67.222.222 yazarsanız çalışacaktır.Ya da şu DNS'yi ; 212 175 13 113 yazma işi bitinceTelefona reset atmayı unutmayınız.
  • dediğin linke baktım orda çözümü sunucu seçimine göre yazılmış benim sorunumda sunucu gözükmüyor. restoreda yaptım şimdi aynı sorun devam ediyor
  • evde bir adet zoom5x modemim var wireless özelliği olmayan bu modemle vista yüklü laptopum arasında network kablosuyla bağlantı luruyorum lan(10.0.0.1) paylaşım veriyorum kablosuz ayarları otomatik olarak 192.168.0.1 ip adresi veriyor(böyleykende denedim) ve elle ip aralıklarını mevcut modeim ip aralığına göre düzenliyorum 10.0.0.2 gibi kablosuza ağ geçidi yazmıyorum landa otomatik ip aldığı için onada bir şey yazmıyorum böyleyken bağlantı oluşturdum ve bir sürü deneme yaptım kablosuz bağlantı sağladım 169.254 nolu ip aldı bu ip adresi ile mobilefinder ile laptop bağlantı sağladım kablosuz veri gönderdip aldım ama iphone internet girmiyor iphone tüm dnsleri denedim elle ip vermeyi denedim denemediğim bir şey kalmadı ama kablosuz bağlantı sağlayabiliyorsam neden interneti kullanamıyorum açıkcası sırf iphone içinde kablosuz modem almak istemiyorum aşağıda komşumda kablosuz modem var benim kullanmama izin veriyor laptopla aşağıdaki kablosuza bağlanıyorum(3 çentik) ama iphone tek çentik çekiyor ve bağlanamıyor :( ikinci el almıştım iphone ve arkasında solda çok minik bir göcük var ikinci el almıştım satan çocukta iphone düşürdüğünü söylemişti acaba o zaman düştüğündemi kablosuz sıkıntı yarattı bunun anteni ne tarafta acaba gerçi arkadaşımın evindeki kablosuz modeme bağlandım kablosuzu çalışıyor neyse baha40n ve diğer yardımcı olabilecek arkadaşların düşüncelerini bekliyorum tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretba -- 4 Ekim 2008; 16:57:36 >

• Arkadaşlar benin telefonumda 2.1 bende iş yerinde wireless e rahatlıkla bağlanıyorum kopma falan olmuyor ama evde wireless e bağlandığımda en fazla 5 dakika bağlı kalabiliyorum kopma oluyor evdeki modemi sırf bu yüzden değiştirdim ama yine değişen bir şey olmadı yine kopuyor yine kopuyor bu sorunuma bir çare varmı acaba..
  • benim sorunumda çok farklı işyerimden baglandıgım 1.1.4 ve 2.0 fw lerde hiçbir sorun yoktu sonradan ne olduysa işyerimdeki wifi ye baglanıyorum ve 5 dk sonra kopuyorum restore ettim 1.1.4'e dünüş yaptım denedim gene aynı sonra tekrar 2.1'e restore ettim ve tekrar denedim olmadı akşam işten çıktım ve taksimde resadüfen bi restoranda denedim ve gayet ii ve inanılmaz bir hız var şimdi 4 aydır işyerinden baglandığım wifi ye neden şimdi bagalanamıyorum (özellikle işyerinde cydia ve installerde kopuyor safaride ve hava durumunda sorun yok) bu konuda bilgisi olan varmı işyerindeki wifi şifresiz
  • Şok Şok Şok!!!

Arkadaşlar sonunda buldum!!!

wireless sorununun çözümü!!!

iphone wireless görmüyormu
    yada başka ağları görüyor evdekini görmüyor
    yada başka yerde bağlanıyor istediğiniz yerde bağlanmıyor. hatta ağı bile görmüyor.

günlerce deneye deneye uğraştığım sonuç verdi...

sorun iphone da değil. abuk sabuk şeler yüklemeyin düzelticem diye
    sorun modemde...
    modemde sanal ağ kurmanız gerekiyor. ayarlarmaların ekran görüntüsünü print screen yaptım ama ekleyemiyorum. nasıl reim eklenecek yardımcı olacak varsa atayım. modemin ufak bir ayarı var. oradan halledeceksiniz...

sonra iphone wirelessınızı görecektir...

Wireless sorunu ne olabilir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.