Bildirim
wirelles modem sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
herhangi bir veri şifreleme metodu kullanıyor musun? (WPA, WEP) ya da mac filtreleme metodu?
büyük ihtimalle modemin ayarlarından kaynaklanıyordur o sorun. daha önceleri ben de bağlantı kopması sorunları yaşıyordum, fakat artık makina bir gün açık kalsa bile bağlantı hiç kopmuyor -
Evet arkadaşım wpa kişisel şifrelemeyi seçiyorum.Şifreleme türünümü değiştirmem gerekiyor yoksa hiç şifleme kullamayım mı?
quote:
Orjinalden alıntı: nitro_glycerine
herhangi bir veri şifreleme metodu kullanıyor musun? (WPA, WEP) ya da mac filtreleme metodu?
büyük ihtimalle modemin ayarlarından kaynaklanıyordur o sorun. daha önceleri ben de bağlantı kopması sorunları yaşıyordum, fakat artık makina bir gün açık kalsa bile bağlantı hiç kopmuyor
-
Arkadaşlar henüz sorunu çözemedim acil yardım. -
Şifreleme türününü WEP olarak değiştir. 10 (64 bit) veya 26 (128 bit) şifreleme kullan...Bu bağlantıdaki kopmalarını önler. Çekim mesafeni arttırmaz. Artırmak için anten kullanmalısın, Benim kullandığımı tavsiye ederim. D-LINK ANT24-0700 2.4GHz Omni-Directional 7dBi Indoor Antenna
-
şifreleme türünden kaynaklanabilir -
modemle bilgisayar arasında uzun bir mesafe yoksa sorunun antende olduğunu sanmıyorum. benim başıma gelen şey önümdeki 4laptoptan 2sinin modemi görmesi 2sinin görmemesiydi. wireless ayarlarından kanal'ı daha düşük bir frekansa getirirsen sorunun çözülebilir ben öyle çözmüştüm. mesela 10-11. kanalları deneyebilirsin olmadı daha alt frekanslara inmeyi dene
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- american megatrends nedir
- ctrl tuşu çalışmıyor
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- mavi ekran hatası
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X