Bildirim
Witcher 2 neden kasıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ayarlardan ubersampling ayarı açık mı ? -
Kapattım hocam, enabled olan her şeyi disabled yaptim hattaquote:
Orijinalden alıntı: Aykut-993
Ayarlardan ubersampling ayarı açık mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun açıkken test değerlerini inceledin mi ? Gpu ve cpu kullanımına baktın mı ? -
Bakmadım hocam bu konuda pek bilgim yok nasıl yapabilirimquote:
Oyun açıkken test değerlerini inceledin mi ? Gpu ve cpu kullanımına baktın mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Msı afterburner programını internetten araştır,gpu ve cpu kullanımı ve sıcaklığını ekranda görmek lazım.Acaba ekran kartı ve işlemci darboğazı mı yoksa ısınma problemleri mi var görürüz.Zaten witcher 2 biraz optimize konusunda sıkıntılı bir oyun. -
hocam programla açmak için oyuna tekrar girince düzeldi, yüksekte 55-60 fps vermeye başladı çözüldü denebilir yani teşekkürler :)quote:
Msı afterburner programını internetten araştır,gpu ve cpu kullanımı ve sıcaklığını ekranda görmek lazım.Acaba ekran kartı ve işlemci darboğazı mı yoksa ısınma problemleri mi var görürüz.Zaten witcher 2 biraz optimize konusunda sıkıntılı bir oyun. -
Neticede düzeldiyse sevindim,rica ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X