Şimdi Ara

Witcher 2 neden kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 5 3550h gtx 1050 8gb ddr4 ramli sistemde Witcher 3 orta yüksek ayarlarda oynayabilirken Witcher 2de orta düşük ayarlarda anlık FPS düşmeleri yaşıyorum, oyunlar orijinal bir çözümü var mı bu durumun? Bilgisayarı duvara vurmama az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlardan ubersampling ayarı açık mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut-993

Ayarlardan ubersampling ayarı açık mı ?
    Kapattım hocam, enabled olan her şeyi disabled yaptim hatta

• Oyun açıkken test değerlerini inceledin mi ? Gpu ve cpu kullanımına baktın mı ?
  • quote:

Oyun açıkken test değerlerini inceledin mi ? Gpu ve cpu kullanımına baktın mı ?
    Bakmadım hocam bu konuda pek bilgim yok nasıl yapabilirim

• Msı afterburner programını internetten araştır,gpu ve cpu kullanımı ve sıcaklığını ekranda görmek lazım.Acaba ekran kartı ve işlemci darboğazı mı yoksa ısınma problemleri mi var görürüz.Zaten witcher 2 biraz optimize konusunda sıkıntılı bir oyun.
  • quote:

Msı afterburner programını internetten araştır,gpu ve cpu kullanımı ve sıcaklığını ekranda görmek lazım.Acaba ekran kartı ve işlemci darboğazı mı yoksa ısınma problemleri mi var görürüz.Zaten witcher 2 biraz optimize konusunda sıkıntılı bir oyun.
    hocam programla açmak için oyuna tekrar girince düzeldi, yüksekte 55-60 fps vermeye başladı çözüldü denebilir yani teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eziohero38 kullanıcısına yanıt
    Neticede düzeldiyse sevindim,rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.