Şimdi Ara

witcher 3 kasama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni pc adlım witcher oynıyacam diye low ayarda bile hayan gibi kasıyor sistemim şöyle
    intel core i7 4790 3,60 ghz 8 gb ram 2gb 128 bit nvida geforce gt 730 sistem gereksinimlerini karşılıyor sadece ekran kartı biraz düşük kalmış nedenini bilen varmı yardımlarınızı bekliyorum

• O ekran kartıyla o oyunu oynayamazsın, kasması normal. Ayrıca şuana kadar gördüğüm en saçma işlemci, ekran kartı kombinasyonuna sahipsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

O ekran kartıyla o oyunu oynayamazsın, kasması normal. Ayrıca şuana kadar gördüğüm en saçma işlemci, ekran kartı kombinasyonuna sahipsin.

vallahi mi boş yeremi aldım ben bu ... pcisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: luffy54

quote:

O ekran kartıyla o oyunu oynayamazsın, kasması normal. Ayrıca şuana kadar gördüğüm en saçma işlemci, ekran kartı kombinasyonuna sahipsin.

Orta ya da üst seviye bir ekran kartı alırsan bahsettiğim oyunları tatmin edici bir görüntü kalitesiyle oynarsın. Kesenin ağzını açıp 500 lira ve yukarısındaki ekran kartlarına bakmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: luffy54

quote:

Orta ya da üst seviye bir ekran kartı alırsan bahsettiğim oyunları tatmin edici bir görüntü kalitesiyle oynarsın. Kesenin ağzını açıp 500 lira ve yukarısındaki ekran kartlarına bakmalısın.

hayır benim anlamadığım önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor dying light bf4 gibi oyunlarıda high da oynuyorum bu witcher tamam yüksek ama lowda da hayvan gibi kasmazki arkadaş oyun korsan orjinal alsam bir şey değişirmki güvenipte alamıyorum elimde patlamasın diye

• Hazır pc alarak yanlış yapmışsın. O ekran kartı varken işlemcinin i7 olmasının hiç önemi kalmıyor. O sisteme verdiğin parayla 2 kat daha iyisi alınabilirdi.
  • Arkadaşlar haklı PC hazıra benziyor, işlemci ferrari ekran kartı tofaş gibi olmuş. Eğer kendin toplasaydın işlemci i5 4590 falan alıp artan parayla ekran kartını daha yüksek en azından bir 960 falan alarak güçlü bir bilgisayar sahibi olabilirdin. Şimdi yeni bir ekran kartı alman gerek bu sistemi verimli çalıştırmak için. Ayrıca Witcher 3 için önerilen ekran kartı GTX 770 seninki baya güçsüz kalıyor onun yanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 2 Siyah Ekran Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Hazır pc alarak yanlış yapmışsın. O ekran kartı varken işlemcinin i7 olmasının hiç önemi kalmıyor. O sisteme verdiğin parayla 2 kat daha iyisi alınabilirdi.

Evet next-gen oyunlar için en yüksek performanslı ekran kartı bakılır en güçlü cpu değil.
  • İadesi dolmadıysa iade et işlemciyi i5 al ekran kartını gtx 960 al high de oynarsın rahat
  • O ekran kartı ile yanlızca facebookta oyun oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

İadesi dolmadıysa iade et işlemciyi i5 al ekran kartını gtx 960 al high de oynarsın rahat

evkurdan aldım iade edebilirmiyim ki
  • Keşke kendin toplasaydın. Ekran kartını değiştirmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Keşke kendin toplasaydın. Ekran kartını değiştirmen lazım

ya kardeş para hiç yoktu ev kurda nakit istemiyor kredi kartıda istemiyor bende oradan bulabildiğim en iyisini aldım pc iyi işte ekran kartı sıkıntılı artık onu da değişecez yapacak bir şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.