Bildirim
Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
yahu tr psn hala guncelleme almadi, zaman gecmiyor.
tam tatil gunune denk geldi diye sevinmistim, sevinc kursakta kalmaz umarim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
200 saatin üzerinde, ama çok akıcı şahsen ben hiç sıkılmadın üstüne oyun süresini uzatmak için bol bol yan görevleri yapıyordum -
Ben bunu pc de denerim arkadaş. Zaten ps4 te ing diyaloglardan dolayı 1 saat oynayıp bırakmıştım. Beygir üstünde köyleri gezmek enteresan olabilir. Birkaç köyde durup hatun ayarlama işi çıkarsa yan görev olarak tabi fena olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun rusyada ne kadar arkadaslar...
Benimde merak ettiğim acaba normal sürümede türkçe dil desteği gelecek mi? Oyunu alalı 1 yıl oldu ingilizce diye oynayamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
Oyun rusyada ne kadar arkadaslar...
85 TL yazmisti bir uye.
steamde hala tık yok :(
Rus psnden alacak arkadaşlar varsa kardeşlik yapabilirim. Tüm oyunculara hayırlı olsun:)
Rus psn den alacak olursa bende kardeşlik yapabilirim
Oyun rus psn de gorunmuyor. Bulabilen bi linkini atsin lutfen
Rus PSN linkini BURADAN bulabilirsiniz.
Ben de güncellemeyi bekliyorum. Eğer normal sürüm sahiplerine türkçe yama gelmezse Rus PSN üzerinden oyunu alıp kardeşlik yapacağım ben de.
-
Adamlar türkçe çıkarıyor siz rus psn den alıyorsunuz. Tr den alin da adamlar turkce için aldiginizi bilsin. Hakiketen en yaziklar olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodborne
Endo hesaba gelir mi çok merak ediyorum
Bende Endo dan almistim. Gelir mi ya da gelmis midir bilen var mi?
Ben oyunu Tr Psnden aldım. 10 Gblık bölümü hala inmedi yaklaşık 90 dakika sonra inmiş olacak. Türkçemi değilmi bilgi veririm . -
sitelere baktım guncellenmemıs stoklarda varmı yokmu arayıp sormak lazım.
onun harıcınde gg'de var fakat bugun alsak bıle kargolar kapalı yarın yollayacaklar.
gun ıcınde magazaları gezmeye cıkacagım -
quote:
Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--
Adamlar türkçe çıkarıyor siz rus psn den alıyorsunuz. Tr den alin da adamlar turkce için aldiginizi bilsin. Hakiketen en yaziklar olsun.
Güzel diyorsun kardeşim de, tr psnden alınan oyunların Türkiye hesabına işlenip işlemediği ile ilgili net birşey yok diye biliyorum. Tr psnden alınan her oyun Türkiye'de satılmış bandrollü pyun olarak görülüyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
Ben oyunu Tr Psnden aldım. 10 Gblık bölümü hala inmedi yaklaşık 90 dakika sonra inmiş olacak. Türkçemi değilmi bilgi veririm .
Tr psn de goty versiyonu türkçe geliyormus hocam
Eyvallah. Ben hala daha kuşkuyla yaklaşıyordum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X