Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Psn e goty versiyonu gelmiş an itibariyle 149 lira

Hocam dijitali çekicemde hala Türkçe olmayacak diye ufaktan korkuyorum. Bide gidip sadece kutulu alanlara veriliyormuş deliririm heralde :D

Bendede o korku yok değil hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar acele etmeyin yarın guncelemeden sonra alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr altyazida oyuna diger birkac dil gibi 15 ~ 20 mb boyutunda yamalarla eklenir.

• Arkadaşlar psn den alacak olan varsa pri hakkına talibim. Çok heyecanlıyım

• blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Almanca dil paketi 2.9 gb civarı gözüküyordu store da. Turkce dilde o civarlarda olur muhtemelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atumanes_xcore

@dejavu112 dediği gibi GOTY içinde tüm sonradan indirilebilir olan ek paketleri içinde barındırıyor WILD HUNT ise oyunun saf hali gibi düşün ek paket flan yok, yarını bekle GOTY olan sürümünü al hiç bir fark yok hem ek paketleride edinmiş olursun ayrıca garanti türkçe geliyor.

anladım 149 lira iyi bi fiyat aslında sıkıldım bf 4 oynamaktan 2 ay idare eder sanıyorum dlc ile gelen neler var mesela kılıç vs falan mı yoksa ana görev devamlılığımı teşekkürler bu arada cevabın için
  • Ama onda dublajda vardı onun için boyutu fazla...
  • Sony kart hatası sorun olmasa almıştım. Sağolsun beni masraftan kurtardı şimdilik hatalarıyla...

• ScopeFr kullanıcısına yanıt
    Yav şansmıdır an itibariyle banada kart hatası verdi
  • z21 kullanıcısına yanıt
    Kılıç, kıyafet Vs. Yan görevlerde var oyun süresini yaklaşık olarak 9-10 saat uzatıyor diye okumuştum bende dlc ler yok bakma şansım olmadı sadece nette okuduğum haberlerden biliyorum, bence kesinlikle oyunu almalısın paranın hakkını sonuna kadar hakediyor hatta koleksiyonluk diyebilirim :)

• Şu psn in kart kabul etmeme olayı beni çıldırtıyor. Tıkır tıkır çalışan kartlarımla psn den alışveriş yapamıyorum

• TR psn Goty sürümünün Türkçe olacağını bilsem ne yapar eder bu gece oyunu alırımda korkuyorum sadece kutulular Türkçe olur diye

• Oyun ben de pri olarak mevcut ve özellikle TR psnden almıştım sonradan altyazı desteği gelir diye :-)

Şimdi oyuna girerken 1.23 güncelleme dosyası mevcut diyor, bu yeni güncelleme değilse boşuna indirmiyim.

• karasan kullanıcısına yanıt
    Son sürüm 1.30 olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasan

Oyun ben de pri olarak mevcut ve özellikle TR psnden almıştım sonradan altyazı desteği gelir diye :-)

Şimdi oyuna girerken 1.23 güncelleme dosyası mevcut diyor, bu yeni güncelleme değilse boşuna indirmiyim.

CD projekt 30 Ağustosta 1.30 güncellemesinin yayınlanacağını söylemişti

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen717181

quote:

Orijinalden alıntı: karasan

Oyun ben de pri olarak mevcut ve özellikle TR psnden almıştım sonradan altyazı desteği gelir diye :-)

CD projekt 30 Ağustosta 1.30 güncellemesinin yayınlanacağını söylemişti

Alıntıları Göster
    Yarın dijital alanların yorumunu bekliyorum. Türkçe olmayacak korkusundan biz alamadık

• Beyler bende beklemedeyim oyun icin birde simdi rus psn store baktim 1800 rub fiyat bicilmis oyuna yani 85 tl filan yapiyo rus psn den alinan oyunlarda tr yama olurmu sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Beyler bende beklemedeyim oyun icin birde simdi rus psn store baktim 1800 rub fiyat bicilmis oyuna yani 85 tl filan yapiyo rus psn den alinan oyunlarda tr yama olurmu sizce

İşte bunlar hep bilinmeyen sorular
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Yarin belli olurmu sence hocam en kotu tr store dan alicaz yapicak bisey yok ama 85 de fena rakam degil gene 2 katina yakin fark var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Yarin belli olurmu sence hocam en kotu tr store dan alicaz yapicak bisey yok ama 85 de fena rakam degil gene 2 katina yakin fark var..

Çok iyi rakam da ayrı dlc olarak gelse storeda görünürdü ama update ile olduğu için biri kendini feda edip deneyecek ya da ruslardan yardım isteyecez
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.