Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CD üzerinde TR desteği olmaması normal, güncelelme ile TR desteği gelecektir.
    TR den alınma kutulu kutusuz oyunlara güncelleme ile gelicek orda sıkıntı yok arkadaşlar.

Sıkıntı şu, benim gibi US yada Endo vb. hesaplardan alanlar için gelecekmi.
    Tek sorun bu benim için bunuda yarın anlarız.

Syg.
  • Benim gibi oyunu 2.bölgeden olmayan arkadaşlar bekleyin belki dil desteği normal güncelleme yoluyla gelir psn den değilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu oyuna yarın türkce için güncelleme gelecek panik yapma hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

CD üzerinde TR desteği olmaması normal, güncelelme ile TR desteği gelecektir.
    TR den alınma kutulu kutusuz oyunlara güncelleme ile gelicek orda sıkıntı yok arkadaşlar.

Sıkıntı şu, benim gibi US yada Endo vb. hesaplardan alanlar için gelecekmi.
    Tek sorun bu benim için bunuda yarın anlarız.

Syg.

Hali hazırda çıkmış olan Fransızca, Rusça ve Almanca dil paketi eklentileri US Store'da olmadığı için son söylediğin çok çok düşük bir ihtimal bence.
  • Arkadaşlar GOTY olmayan sürüm elimde var, türkçe dil sadece GOTY için mi gelecek yoksa ilk sürüm WILD HUNT ile de uyumlu olacakmı? Umarım olur, eğer olursa save dosyalarını silip oyuna tekrardan başlayacağım yoksa GOTY alacağız yapıcak bişey yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atumanes_xcore

Arkadaşlar GOTY olmayan sürüm elimde var, türkçe dil sadece GOTY için mi gelecek yoksa ilk sürüm WILD HUNT ile de uyumlu olacakmı? Umarım olur, eğer olursa save dosyalarını silip oyuna tekrardan başlayacağım yoksa GOTY alacağız yapıcak bişey yok sanırım

wintcher 3 ü alıcam türkçe çıkınca fakat goty wild hunt tam olarak ne oluyor goty dlc gibi birşey mi yoksa tam oyunmu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Goty demek ana oyun ile birlikte çıkmış tüm dlc ve guncellemeler içinde demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu112 -- 29 Ağustos 2016; 20:34:06 >
  • z21 kullanıcısına yanıt
    @dejavu112 dediği gibi GOTY içinde tüm sonradan indirilebilir olan ek paketleri içinde barındırıyor WILD HUNT ise oyunun saf hali gibi düşün ek paket flan yok, yarını bekle GOTY olan sürümünü al hiç bir fark yok hem ek paketleride edinmiş olursun ayrıca garanti türkçe geliyor.
  • Goty surumu digital olarak çıkmayacak galiba.PC ile PS4 fiyat farkına baksanıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CevizAdam -- 29 Ağustos 2016; 21:33:25 >
  • Kutulu olarak ps4 için 169 lira olduğunu okumuştum.

• The Witcher 3 gibi oyun dünyasına damga vurmuş bir yapımın geçte olsa Türkçe altyazı desteğine kavuşması muazzam bir olaydır.

İnşallah ileride platform farketmeksizin her oyunda en azından Türkçe altyazı desteği standart bir hale gelir. Bu bir lüks olmaktan çıkmalı.
  • Ulan arkadaş hala daha Türkçe dili güncelleme ilemi gelecek yoksa GOTY edition kutusundamı olacak anlayamadık. Şunları açıklamak ne kadar zormuş.
  • GOTY olmayan sürümde çalışacak mı yama DLClere sahip değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Ulan arkadaş hala daha Türkçe dili güncelleme ilemi gelecek yoksa GOTY edition kutusundamı olacak anlayamadık. Şunları açıklamak ne kadar zormuş.

harbiden ya. 2 güne netleşir herşey

• yarın sabah kosuyorum dr, bımeks, vatan, teknosa nerede varsa alıcam hemen
    dıablo 3'ten sonra ılk defa bu kadar heyecanlı bırsekılde beklıyorum bir oyunu
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ilk önce Teknosaya git. Bilkom'un dediğine göre Teknosa,Adeks ve Overgame mağazalarında dünya ile aynı günde satış çıkacak denilmişti belki bulunduğun şehirdeki teknosa bayisine gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 29 Ağustos 2016; 23:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

The Witcher 3 gibi oyun dünyasına damga vurmuş bir yapımın geçte olsa Türkçe altyazı desteğine kavuşması muazzam bir olaydır.

İnşallah ileride platform farketmeksizin her oyunda en azından Türkçe altyazı desteği standart bir hale gelir. Bu bir lüks olmaktan çıkmalı.

aynen öyle adamlar bir türlü anlamadı türkiyedei oyuncu kapasitesi ama herhalde türk düşmanlığı veya müslüman düşmanlığının falan da etkisi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Ağustos 2016; 23:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attano

GOTY olmayan sürümde çalışacak mı yama DLClere sahip değilim.

güncellemeyle gelecek deniliyor bakalım görecez, sadece goty sürümeydi o lafımız bizim falan diye bir şerefsizlik yapmazlar herhalde.
  • sabahtan ararım sorarım stok durumlarını
    tesekkurler ılk once teknosaya bakayım
  • Resmi changelog'da turkish language diye bir ibare yok niyeyse

http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/mkt/document/Changelog-1.30-ENG.pdf
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.