Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sansür dediği şu oyunun bazı sahnelerinde cıbıldak karı videosu var arap coğrafyasında satılan oyunlarda o kadının üzeri mayo benzeri bir kıyafetle örtülmüş abd avrupada satılan paketlerde anadan üryan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada sorsalar bende infamous tan uncharted 4 e 2009 dan beri sony ile çalışan 23 studios u seçerim çalışmak için. Boşa muhabbet ediliyor zaten cdpr ninde çok umurundaydı forumdaki 5 kişinin w3 ü oynamaması. 23s ile cdpr sayesinde ülkemizde binlerce kişi playstation üzerinde Türkçe w3 oynayacak önemli nokta budur gerisi boş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR Psnde kaç TL Olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

TR Psnde kaç TL Olucak

yanılmıyorsam oyun sadece kutulu çıkacak.

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    Peki normal oyun tr olcakmi kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKart2515

Peki normal oyun tr olcakmi kardesim

konudan takip ettiğim kadarıyla Türkçe alt yazılı çıkacak.

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    Tesekkrler kardes Bu iyi olurya kutulu almak istemiyorum ama digital cikarsa kesin alrim goty cikmazsada normal surum aliriz arti

• PS4 için fiyat bilgisi var mı ?
  • hiçbir yerde on sipariş yok D&r media markt teknosada 3 gun sonra çıkıyor inanası gelmiyor insanın türkçe witcher oynayabileceğine ps4 te

• Overgame,Adeks ve Teknosa mağazalarında satışa çıkacak yazıyordu bende teknosa'ya gittim adam pişkin pişkin öyle bir oyun duymadığını ve gelmeyeceğini söyledi.

Mecburen yolumu Bimekse çevirdim.Olumsuz cevap alacağımı bilsemde şansımı denedim.Fakat sürpriz bir şekilde oyun gelecek dediler ben tekrarladım satışa çıkacak mağazalar içinde Bimeks yok bu mümkünmü ? Adam evet gelecek diyip konuyu kapattı.

Yalanmı doğrumu bilmiyorum ama bizim Düzce kadar ters bir şehir yok.
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Bilkom'a blood & wine kimlere gelecek diye sorduğumda o da vatan,teknosa,bimeks felan da demişti ama sadece d&r da satışa çıktı yani çıkmadan güvenme kimseye.

• Büyük ihtimalle eski sürüme de gelecek. Çünkü sadece goty özel olmuş olsaydı aynı gün içerisinde gelecek güncelleme ile değil direkt dvd de bulunurdu türkçe altyazı. Hem diğer almanca, rusça ve fransızca dilleri de bu şekilde olduğundan bunu da böyle yapmazlarsa art niyet aranır.
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Kutulu fiyatı 169 lira.

• Benim anlamadığım psn de niye çıkmıyor goty versiyonu. Nasıl bir uyanıklık düşündüler acaba. Mağazalarda yok satacak muhtemelen ve stok sorunu olabilir bu yüzden.

• Bakin dikkat edin oyun goty cikisindan sonra gelecek yamayla turkce diyor ben mi yanlis anliyorum yani elimizde suan witcher varsa birkac gun sonraki yamayla turkce olucak

• 30unda goty bımeks vatan gıbı yerlerde cıkmıs olur degılmı arkadaslar?
    bır kac gunde oyunun gelmesını beklıycez yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

Bakin dikkat edin oyun goty cikisindan sonra gelecek yamayla turkce diyor ben mi yanlis anliyorum yani elimizde suan witcher varsa birkac gun sonraki yamayla turkce olucak

Büyük ihtimalle Tr Psn'den aldıysanız oyunu gelebilir hocam türkçe altyazı ama US,Endo gibi diğer Psn'lere eklenir mi bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Benim anlamadığım psn de niye çıkmıyor goty versiyonu. Nasıl bir uyanıklık düşündüler acaba. Mağazalarda yok satacak muhtemelen ve stok sorunu olabilir bu yüzden.

Resmi aciklamada demisler ki; "GOTY edition su an cikmis icerikler disinda herhangi bir yenilik bulunmuyor. Yani oyun+sezon passa sahipseniz zaten teknik olarak GOTY versiyonuna sahipsiniz." Bu yuzden dijital olarak gelmiyor sanirim.

Bu aciklama normal surume de dil desteginin gelecegini isareti yanilmiyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Benim anlamadığım psn de niye çıkmıyor goty versiyonu. Nasıl bir uyanıklık düşündüler acaba. Mağazalarda yok satacak muhtemelen ve stok sorunu olabilir bu yüzden.

Resmi aciklamada demisler ki; "GOTY edition su an cikmis icerikler disinda herhangi bir yenilik bulunmuyor. Yani oyun+sezon passa sahipseniz zaten teknik olarak GOTY versiyonuna sahipsiniz." Bu yuzden dijital olarak gelmiyor sanirim.

Bu aciklama normal surume de dil desteginin gelecegini isareti yanilmiyorsam.

tam tersine muhtemelen normal sürüme dil desteği gelmeyecek, insanlara dil desteği vaadiyle goty sürümü sattırmaya çalışacaklar bu taktiği kullanarak

• quote:

Orijinalden alıntı: grasp

GOTY sürümü ps4 için iyileştirilcek mi? ps4 te witcher oynayanlar memnun mu? takılmalar falan oluyor mu grafik kalitesi nasıl ?

Gayet memnunum. Yag gibi akiyor oyun. 18 gb'lik update yapmistim ondan once biraz fps dususleri vesaire vardi fakat update ile birlikte puruzsuz diyebilirim. Grafik kalitesi ise muazzam. Bazen durup oylece manzaralari izliyorum. Grafik hususunda kesinlikle muhtesem bir is cikarmislar. Sirf degisik seylerle karsilasayim diye teleport kullanmiyorum gidecegim yerlere atla gidiyorum etrafi izleye izleye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 28 Ağustos 2016; 14:52:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.