Şimdi Ara

Witcher'ın evreninde geçen mobil oyun Gwent'e yeni bir genişleme paketi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı GWENT: The Witcher Card Game'in yeni genişleme paketi duyuruldu ve çıkış tarihi açıklandı.

Ayrıca Bkz.Karanlık zindanları keşfettiğiniz bulmaca macera oyunu Tomb Toad, yarın iOS ve Android için çıkacak

Genişleme paketinin ismi Way of the Witcher, ve tahmin edilebileceği gibi oyuna birçok yeni kart ekliyor. Genellikle yeni Witcherlar ve büyücülerin olduğu bu pakette 70'in üzerinde karakter kartı bulunacak. Bunun dışında yine oyun içinde kullanabileceğiniz birçok kart da eklenecek. Çok daha ayrıntılı bilgiyi, kartları ve kısaca pakete dair her şeyi burada bulabillrsiniz. Hatta dilerseniz ekstra bonuslara erişebilmek için ön sipariş de verebilirsiniz.

Way of the Witcher isimli genişleme paketi 8 Aralık'ta yayınlanacak. Aşağıdan genişleme paketinin fragmanını da izleyebilirsiniz.

GWENT: The Witcher Card Game şu anda App Store ve Google Play'in yanı sıra PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da da erişime açık durumda. 

• Türk Gwent topluluğu bekleriz arkadaşlar ;
    team duello
    TEAM DUELLO - Türk Gwent Topluluğu
    https://teamduello.com

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koskoca forumda bu oyunu sadece ben oynuyorum sanırım :/

• JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Hocam atmosfer falan harika indirip bir kaç maç attım ancak bir sürü kart oyunu oldu.LoR türkçe dil desteğine sahip olduğu için şuan bende sadece LoR'a yöneldim.

• Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt
    Evet Türkçe dil desteği yok biraz zaman istiyor öğrenmek için ama gerçekten öğrenildiğinde müthiş keyifli bir oyun 4K bile destekliyor artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.