MERHABA, yurt dışından bir arkadaşım misafir olarak geldi ve döndüğünde htc marka telefonunu bende bıraktı. ben bu telefonu daha evvel kullanmadım Türkiyede varmı bilmiyorum üzerinde WITH HTC SENSE yazıyor. bu telefon türkçe yapılır mı? artı cihaz açılıyor ancak ekrana şifre benzeri bişe çıkıyor. ben bu telefonu tamamen sıfırlayıp kullanabilirmiyim? 5 6 sene evvel motorola mpx 200 kullanıyordum ona yeni rom yüklemek tr yapmak kolay sayılırdı. ama htc ile ilgili hiç bi işlem bilmiyorum. yardımlarınız ve vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
cihazı resetledim. şimdilik çalışıyor.. ancak türkçe yapmanın yolunu arıyorum hala...
Sense telefonun arayüzü dür modeli değil.
pili çıkarıp bakarsan modelini öğrenebilirsin modeline göre yardımcı oluruz.
Büyük ihtimal Android telefondur. Market'ten Türkçe'leştirme programı ile dili Türkçe yapabilirsin.
bende yurtdışından gelip, giderken de htc bırakacak bir arkadaş istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: leren
Büyük ihtimal Android telefondur. Market'ten Türkçe'leştirme programı ile dili Türkçe yapabilirsin.
pili çıkardım sanırım model PC49100
quote:
Orijinalden alıntı: orucbilal
quote:
Orijinalden alıntı: leren
pili çıkardım sanırım model PC49100
internetten baktım model bu : HTC Wildfire
market ten hangi uygulama yada programı indirecem kurcalıyom kurcalıyom bişe bulmadım....