Şimdi Ara

>> WİTH YOUR DESTİNY GLOBAL GENİŞ REHBER << (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
9.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun Kendi Özelliği Bu 10 Dk da Bir Resetliyo Amacını Anlamış Değilim..
  • bence millet rahata gelmesin koxpa kurup gitmesinler diye:)
  • çok kotu bi sistem ama ya
  • arkadaslar benim sole bi sistemim var kaldırırmı bilmiyorum bi size sorayım
    512 ddr ram
    2.53 celeron islemci
    128mb ekran kartı
    190gb harddisk
  • ben bu oyunu 1.6 gb işlemci

256 mb ramle oynamış adamım
  • celeron işlemcili arkadasım kasar bu yuzden grafıkten bıraz ödün vermek zorundasın bu arada exp gorevlerı her 10 dakıkada bır resetlenır amac kımse charı orda afk bırakmasın dıye bu arada bu sıradısı oklar ve kılıclar var oldukca ılgınc hangı yaratıklardan dusuyor ve de adam+0 olanını bıle 15-20 m satıyor
  • Güzel rehber teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: NewStyle

Güzel rehber teşekkürler

Est. Ne Demek Bişiler Öğrendikçe Dahada Ekleme Yapıcam İnş. Mesela Çoğu Skillin Ne Olduğunu Bilmiyoruz..
  • Arkadaşlar 80 oldum elimde hala 16 level silahı var foemayım bana bir silah verecek varsa global 1 deyim
    nik mETAMORFOZ
  • 151 hunter ve 181 beastmaster oldu hala kasıyorlar valla sevdım bu işi cok daralınca gods garden yapıyorum ole bole lvl bı guzel gıdıyor yalnız bu gece bayagı bır kufur yedım zannedersem neden dersenız kasmak icin zakkum kalesıne gırdım ben gırdıgım ıcın arkamdan kımse gıremıyor gece boyunca msj felan atan olmus ama napayım arkadaslar yahu o kadar kalkabalıkkı durdugum yerde sabaha kadar 4-5 lvl kasmısım hos hala adamı kalede bıraktım dc olana kadar kassın sonrası allah kerım bu arada coklu clıent acma ısıyle para yapmayıda becerdım cok sukur sadece sharlar arasında trade yapamıyorum cunku trade atınca dc oluyor trade attıgım char bunada cozum buldum kuytu bır koseye gecıyorum 1 coin ucretle esyaları satısa koyuyorum obur charımlada bunları cekıp alıyorum bolece esyalar dıger charıma yanı satıs charına gecmıs oluyor yalnız dun +6 elven bow kacırdım 300k ya neyse salık olsun yıne duser dıyorum kısacası merchant olayınıda hallettıkten sonra 5m un uzerınde para kastım ne dıyelım bunada sukur bıraz elde para olsunkı tıcaret yapalım

• beyler ben bişey keşfettim sanırım.2. şehir varya 40 48 lv silahları satılıyor.orda kapının orda pot satan bi adam var orda pig egg pig essence ve ori powder saatılıyor onlardan alıp sanırm domuz doğurabiliyoruz.pig egg fiyatı 150k essence fiyatı 15k civarı ori powder 1.2m bunları birleştirince domuz oluyor(muş) sitesinde gördüm
  • Conquering orc castle görevini geçemedim bi türlü istenilen kordinata gidiyorum kabul etmiyor ne yapmam lazım?
    bide alcemist jeffi diye biri varmiş nerden bulucam bunu ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 7 Temmuz 2008; 9:35:46 >
  • orc castle gorevını ıyı oku oncelıkle kalenın kapısı onunde ork guardmı ne var onları oldurup anahtarı dusureceksın onunla kale ana kapısını acıyorsun içeri gir sonra ıcerdede ölduruyorsun ve yıne anahtar dusucek onulada dıger kapıyı ac su an ıkıncı bolmedesın sımdı ordada baska orcşlar var onların arasında 1 tane guclu olan var ısmıde farklı zaten orcchıef veya ona benzer bısey onuda oldur amac anahtarı dusurmek anahtar dusunce onudekı kapıyıda ac ve kalenın göbegine geldın burada orklord olması lazım onu gebert sana sıyah renkte magic pill dusecek iste gorev tamam
    sıra geldı jeff bu herıf azran sehrınde yasıyor dostum oraya gıtmek ıcın once ana sehır var 700 coıns e ısınlandıgın sehır oraya ısınlan orda 4 tane teleport noktası var onlarda ıkıncısı azran zaten tıklayınca azrana gıtmek ıstıyormusunuz dıye soruyor okı kardesım
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelaler

beyler ben bişey keşfettim sanırım.2. şehir varya 40 48 lv silahları satılıyor.orda kapının orda pot satan bi adam var orda pig egg pig essence ve ori powder saatılıyor onlardan alıp sanırm domuz doğurabiliyoruz.pig egg fiyatı 150k essence fiyatı 15k civarı ori powder 1.2m bunları birleştirince domuz oluyor(muş) sitesinde gördüm

Arkdaşlar bence domuz yumurtası almayn çünkü onu diriltmak için 1,5m ori powder de acıonuz essence ylede lwl atlatıyonuz ama zarara girersiniz çünkü işe yaramaz bi pet!
  • valla sımdılık pet dusunmuyorum cunku beslemesı cok buyuk sıkıntı dıye duydum su an gelen atla ıdare edıyorum 15 gun suresı vardı 9 gunu kaldı hele bır atın suresı dolsun bakalım duruma gore zaten pet almanıza gerek yok 150 lvldan sonra stead dıye bır at bankaya gelıyor oda sımdılık ısınızı gorur dıye dusunuyorum ıllakı pet dıyorsanız sonucta unıcorn almak dururken neden domuza para vereyımkı unıcorn yumurtası ucuz gıbı 35m felan ama kac gunde ergın unıcorn olur onu bılmıyorum aman neyse daha bunları dusunmek ıcın cok erken

bu arada lvl larım hunter ıcın 159/beastmater icin 183 tur ve hala kasılıyorlar hehehe kassınlar bakalım olmadı 190 olunca gods garden yapayımda daha hızlı lvl alayım aksama cunku sımdı mesaı saati
  • stead ında beslemesı sıkıntı 62k yemek nerdeyse 2 saatte biter. steedde sıkıntı en iyisi ilk verdiği at:)
  • dostum zaten buyuk ıhtımalle ılk verdıgı attan kredı kartıyla bı tane daha alıcam cunku satın alırsan kullanma surresı 1 ay felan ve fıyatıda 5 dolardı yanlıs hatırlamıyorsam herneyse yanı ılk verdıgı attan hemde 1 aylık olanından satın almanız mumkun dur bakalım bunun daha 9 gunu var 9 gun gecsın bakacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

dostum zaten buyuk ıhtımalle ılk verdıgı attan kredı kartıyla bı tane daha alıcam cunku satın alırsan kullanma surresı 1 ay felan ve fıyatıda 5 dolardı yanlıs hatırlamıyorsam herneyse yanı ılk verdıgı attan hemde 1 aylık olanından satın almanız mumkun dur bakalım bunun daha 9 gunu var 9 gun gecsın bakacaz

Dostum Zevk İçin Oynuyosun 5 $ ' Da Öle Ahım Şahım Bir Mebla Değil Ama Gönlüm Para Vermeden Oynamanızdan Yana Ama Tabikide Gene Siz Bilirsiniz ..

Bu Arada Hunterı 140 ' Da Bıraktıkdan Beri Dün Sabah TransKnight Açtım Şuan 135 Olucam Oto Koxpda Dungeonda Kasıyor Hadi Hayırlısı..

• dostum bende bıraktım koxp da kasıyor her ıkısıde 3. charda satısta 6,7m para yaptım ama canım cıktı yapana kadar bu arada +6 holycross aldım 2m bidahada o fıyata hıc bulamadım yanı bayagı uygun aldım ama manyak bır sılah yahu bayıldım benı bayagı bı ıdare eder takı +7 sını kelepır alana kadar bu arada +6 guardıan bow gordum 2m a almadım satamam dıye ondan sonrada en ucuz 3,3m a gordum +6 guardıan bıde elven kacırdım+6 olanını hemde 350k ya anında cektıler herıf benden daha hızlı cıktı hemen cektı bana fırsat kalmadı yanı ufak ufak tıcaretıde ogrenıyorum mesela kupe aldım 115k dan 850k ya sattım bakalım sımdı bı tane daha ucuza buldum kupe hayırlısı bakalım satılacakmı onu denıyorum oda satılırsa ok bayagı ıyı olacak amacım ıyı para yapıp ıyı bır sılahla yola devam etmek ha bıde eseklıgıme doymayayım yahu adamın bırı kupe koymus +6 160hp/160mana verıyor hemde 500k ya ulan bu ne dememe kalmadı anında cektıler yahu delı oldum ya gelde kudurma mıllet tur atıyor benım gıbı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.