Şimdi Ara

>> WİTH YOUR DESTİNY GLOBAL GENİŞ REHBER <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
9.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki Konunun Dağılması Ve Aranan Bilginin Kolay Ulaşılmaması Nedeniyle Bu Topici Açmaya Karar Verdim Bu Konu Diğer Konunun Derlemesi Ve Eklentileriyle Güzelleştirilmesi Amacıyla Açılmıştır..

WHİTH YOUR DESTİNY GLOBAL OYUN HAKKINDA

- Tek 1 Irk Ve 4 Tane Class Var Bunlar Hunter ( Asas - Okçu ) , Transknight ( Warrior ) , Foema ( Mage ) , Beastmer ( Summoner Kullanabilen Ve Çıkarabilen Farklı Bir Class )

- Oyunda PvP Sistemi Mevcut Ama Kimse Bir KO Cz si Gibi Yer Beklemesin Tabi

- 1 Lvlden İtibaren Summoner Lara Yani Hayvanlara Binmek Mevcut

- C.C Adı Verilen Oyunun Kendi Koxpu Mevcut Oyunda Ayarlıyorsun 1 Slota Bırakıyosun Ve Sanada Zaman Kalıyor ( Belkide Oyunu En Cazip Kılan Bu )

- Belirli Lvlerde Sağa Bir Mektup Geliyor Ve Cargo Guardına Giysiler Koyuluyor..

- Oyunda Başladığında 600 ' Şer Tane Mana Ve Hp Potunla Atın Seni Bankanda Burdaki Adıyla Cargo Guard ' Da Bekliyor

- Lvl Sınırı Sanırım 400 Ve Lvl Daha Çok Questlerle Kasılıyor..

- Oyun Boyutu 161 Mgb. Ve Bence En Azından Denemek İsteyeceğiniz Online Oyunlardan Biri..

Oyunun Sitesi >>http://www.wydglobal.com/index.asp

Download >>http://www.wydglobal.com/downloads/client.asp

Üyelik Alımı >>http://www.wydglobal.com/member/join_agree.asp

CLASSLARI YAKINDAN TANIYALIM

>> HUNTER <<

- Oyunda Ok Ve Claw ( Pençe ) Adı Verilen Weaponları Kullanan C.C (Oto Atack) İçin Uygun Ve İlerde Sağlam Critic Vurabilen Bir Class Ama Zamanla Diğer Claslarla Arasında Sağlam İtem Olmazsa Atak Farklılığı Olabiliyor..

-Bu Class Da Elbise Giyebilmek İçin Con ' a Hız Ve Weapon ( Silah ) Giyebilmek İçin Dex ' e Atak İçin STR ' Ye Vermelisiniz..

>> TRANSKNİGHT <<

-Tipik Bir Yakın Dövüşçü Bildiğiniz Warrior 1H Veya 2H ( 1 Veya ÇiftEl ) Silahları Kullanması Mümkün Ve Bence Atak Ve Defans Bakımından En Sağlam Charlardan Biri İlerde Pk ' Da Oynaması Zevkli Olucak Classlardan

-Bu Class Da Elbise Giyebilmek İçin Con ' a Hız Ve Weapon ( Silah ) Giyebilmek İçin Dex ' e Atak İçin STR ' Ye Vermelisiniz..

>> BEASTMASTER <<

- Bu Class Bir Çeşit Warrior Ve Summonerdır Hem Canavar Çeşitlerine Dönüşür Hemde Canavar Çıkarabilir Buff Özelliğide Vardır Çok işe Yarar Bil Hassa Pk 'da Bir Partynin Ona İhtiyacı Vardır ..

- Elbise Giyebilcek Kadar Con Gerisini İnt Ve Dex ' e Vermelisiniz

>> FOEMA <<

-Diğer Oyunlarda Mage Diye Adlandırdığınız Bir Class Fakat Burda Bu Classın Okçularıda Mevcut Staff ' a Benzeyen Weaponlarıyla Sağlam Vururlar Ve Ayrıca Vuruş Skilleride Var Sanırım Bu Classda İlerde PK ' Da Oynaması Zevki Classlardan..

- 3 İnt 2 Str Şeklinde Vermeniz Gerekli ( Okçu Olcaksanız Dexde Vermelisiniz Sanırım )

BAZI QUESTLER

Oyunda Quest Ekranı X Tuşuyla Açılıyor Ve Ordan Questlerinizin Neler Olduğuna Bakaliyosunuz..

Bazı Questlerede Townun Hemen Çıkışında Olan Griffen Master ' Dan Alıp Bir Kartala Binip Gidiyorsunuz..

Bu Questlerin Bazıları Şunlar ;

Sipirit Guardia Görevi : 40 La 115 Lvl Arası Gidiyorsunuz Burda Skeltonlar Keserek İçlerinden Kitap Düşürüyorsunuz Her Bir Kitaba Sağ Tık Başınızda 7.500 Exp Ve 2K Para Kazanıyorsunuz

God's Garden Görevi : 115 - 190 Lvl Arası Gidiyorsunuz Burdada Bir Canavar Kesiyosunuz Ve Onlardan Kanata Benzer Birşey Düşürüyorsunuz Her Bir Kanata Sağ Tık Başınızda 15.000 Exp 3K Para Kazanıyorsunuz..

101 Görevi : Bu Görevde God ' s Gardena Işınlandıktan Sonra Biraz İlersinde Kalıyor Burda Tauran Veya TauranKing Keserek Haç Benzeri Bir Şey Düşürüyorsunuz Ve Haçı Üstünüze Giyip İçerde Bulunan Captain Le Konuşuyorsunuz Ve Oda Size Yeşil Bir Pelerin Veriyor..

201 Görevi : Bu Görevide Yaptıktan Sonra Üstünüze Giydiğiniz Bütün İtemler 1 Seferliğe Mahsus +6 Oluyor..

PET SİSTEMİ

Petler birsürü var, Tamed Boar, Tamed Bear, Smilodon, Steed, White Horse, Swift Horse, Dragon Puppy, Harnessed Horse, Bareback Horse, Parade Horse, Fenrir, Unisus, Unicorn, Red Dragon .... Bunların piyasasından bahsediyim.

Tamed Boar lv0 = 500k - 400k
    Tamed Bear lv0 = 1m
    Smilodon lv0 = 2m
    Steed lv0 = 800k
    WhiteHorse lv0 = 15m
    Swift Horse lv0 = 6m
    Dragon Puppy lv 0 = 3m
    Harnessed Horse lv0 = 7m
    Bareback horse lv 0 = 6-7-8m
    Parade Horse lv 0 = 20m
    Fenrir lv0 = 40-50m
    Unicorn lv0 = 150-200m
    Unisus lv0 =250m
    Pegasus lv0 = 300m
    Red Dragon lv0 = 600m +

Yapimindan bahsetmek Gerekirse .. Önce bunların yumurtasını temin edeceğiz. Sonra ori powderlarla surekli upgrade edicez yumurta bir yerde süreye kalacak. O kadar kuluçkaya yatıcaz. Yumursa kırılınca bebek çıkıcak. Essence basıp maturity kasicaz sonra alin size 0 Lvl Pet.

Upgrade Sistemi

Öncelikle yaratıklarımızdan lak scrap ve ori scrap çıkarttık. Bunlardan 10 - 10 gruplayarak inventory e attık ve alchemist jeffi ye gittik ( azran da ) verdik 1 milyonda para ödedik bize 10 başına 1 lak powder ve 1 ori powder vericek. Lak powder +9 a kadar Ori powder +6 ya kadar basmayi saglar. Daha detaylilarda ise +13 e kadar basildigi rivayet edilmektedir ( ben +11 gordum ) . Upgrade etmek gayet basittir. Powderlarla sadece silahlari upg edebiliriz. Lak Pwd a tıklayıp bir kere silahın üzerine tiklarsak upg işlemi gerçekleşir. Armor upgradelerini ise replicationlarla yapariz. Grade replicationlarini level questlerinden cok rahat düşürebilirsiniz. Yaklaşık fiyatlar : GradeC 100k GradeD 1,5m GradeE 3,5m LakPwd 3,7m OriPwd ( satilamaz, trade edilemez) Birde ancient var. Iteminizi tam anlamiyla coşturur. Fakat onun upgradesini bende bilmiyorum şimdilik bukadar.

SİLAH KULLANIMI

Battle Foema : Genelde ok veya transknight silahlari takabilir, en iyi vuruşlarını ok ile yapar crit vurabilir, bu konuda hunter kadar iyi değildir.
    300 level sonrası tavsiye silahlar => Thron of Isis+9/45, Guardian Bow+9/45 , Heavens Bow +9/54 ( Anc )

Magic Foema : Magic silahlarini ve beastmaster silahlarini kullanilir , Tek ellik asalar ona daha iyi atak verir.
    300 level sonrasi tavsiye silahlar => Thron of Breaker+9/45 , Kerykeion +9/54 ( Anc ) , Victory's Spear +9/45

(Pure) Huntress : Benim classim oldugundan daha iyi anlatabilirim. Transknight larin pençe(claw) larını ve okları etkin kullanır.
    300 level sonrasi tavsiye silahlar => Thron of Isis+9/45, Guardian Bow +9/45 , Cronus Saver+9/54 , Heavens Bow+9/54 ( anc ), Talon of Dragon +9/63, Slayer+9/45 & anc , Dragon Wing Axe +9/45 & anc

Transknight : Transknight tüm melee atak silahlarını kullanabilir. Yani birebir ve seri ataklar yapabilir.
    300 level sonrasi tavsiye silahlar => Slayer+9 , Dragon Wing Axe+9, Kadalbolg +9 , Genesis Shade +9 ....

Oyundan Bazı Püff Noktalar

-Oyunda Ekran Görüntüleri Mousla Çevrilince Dönmüyor Bu Yüzden Ya Alt Tuşuna Basıp Döndüreceksiniz Yada Mouse nun Ortasında Sayfayı Aşağı Yukarı Almaya Yarayan Zirzopa Basılı Tutarak Çevirceksiniz..

-2 Client Açmak İçin Oyunun Kendi Klasöründen WYDWO Adlı Dosyaya Tıklarak Açabilirsiniz Ama Pc Özellikleriniz Bunu Kaldırabilcek Güçte Değilse Deneyemiyiniz

- Konuşma Yapabilmek İçinse ;

PM /isim yazi
    MESAJ /isim !yazı
    GUILD - veya -- [yazı]
    SHOUT @ yazı
    Parti = yazı

- Oyunun Başlarında Cabungkle Wind Adlı Tavşana Benzeyen Kişiye Tıklayarak Sizi Daha Güçlendiricek Bufflar Alabilirsiniz Oda Sizi Oyunun Başında Kolay Exp Kasmaya Teşvik Eder

- Skiller Diğer Oyunlardaki Gibi Otomatik Gelmiyor Siz Skill Pointinize Göre Alıyorsunuz..

ArchillMaster >> Beastmaster

ElderFoemer >> Foema

ForeLeamer >> Hunter

KnightLeader >> TransKnight ' In Skill Pointçileridir

- Oyunda Malesef Oto Town Yok Biyerde Mahsur Kalırsanız , Şehre Gitmek İsterseniz Change Char. Veya Change Server Yapmanız Yeterli..

- Pazar Kurmak İçin Sağ Tarafta Az Aşağıdaki Menü Butonundan Auto Trade ' Yi Kullanmanız Yeterli..

Yukardada Belirttim Şimdide Belirtim Bu Konu O Konunun Derlemesidir..

Katkılarından Dolayı RequiemBloody ' e , Mozportal ' a ( Upgrade Ve Pet Sistemi Ondan Alınmıştır ) , Yusufsametkoç ' a ( 2 Client Açma Olayı Ondan Alınmıştır ) , vethakan ' a Ve Bilimum Diğer Ark.lara Teşşekürler..

Gelişme Oldukça Ekleme Olacaktır..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 26 Temmuz 2008; 15:19:44 >

• Mükemmel bi konu olmuş tebrik ederim süper hazırlamışsınız.
  • Helal olsn kardes çoq güzel derleme. diğer konu bayağı uzamıştı
  • Yeni başlayanlara benden bi öneri oyuna başladığınızda size verilen 600 hp 600mana potu en az 150+ olana kadar almayın yoqsa bnm qbi skntıya düşersiniz. Çünkü 150- lerde pot fazla ihtiyaç olmuyo ve oyunda pot fiyatları çok yüksek! 120 tnesi yanlıs hatırlamıyosam 200küsür k.
  • @İmpavide

C.C De 1. Ci Oto Atack Melee Dir Diğeri Magic Eğer Magici Açarsan Skill Vurur Ama Normal Atack Yapmaz Bu Yüzden Melee Yi Tavsiye Ederim..

Evet YusufSametKoç ' unda Dediği Gibi 150 e Kadar Pot Almayın Gerekte Yok Zaten Kendinin Canı Oto Şekilde Bir Süre Sonra Doluyo Zaten..
  • güzel olmuşda skiller hakkında bilgi lazım magenin
  • İşte o banada lazm:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    It Takes Two [PC Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende Tamed Wolf's essence die bişiy var neye yarar bu,bilgi oalrak hiç bir şey yazmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

@İmpavide

C.C De 1. Ci Oto Atack Melee Dir Diğeri Magic Eğer Magici Açarsan Skill Vurur Ama Normal Atack Yapmaz Bu Yüzden Melee Yi Tavsiye Ederim..

Evet YusufSametKoç ' unda Dediği Gibi 150 e Kadar Pot Almayın Gerekte Yok Zaten Kendinin Canı Oto Şekilde Bir Süre Sonra Doluyo Zaten..

bu bana kotu koydu ya aradabi otomatik 1 skill atsa bile bana yeterdi.

Bide bende kasanin yarisini dolduran keyler doldu ne işe yariyor acaba çoğu second gate key.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 6 Temmuz 2008; 15:22:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

quote:

@İmpavide

bu bana kotu koydu ya aradabi otomatik 1 skill atsa bile bana yeterdi.

Bide bende kasanin yarisini dolduran keyler doldu ne işe yariyor acaba çoğu second gate key.

Onlar Para Etmezler Satsanda 0 Coin Ederler..
  • iyi hos bu sayfayı actınız barı obur forumu kapatsaydı modlar en azından ıkı forumada yazmak zorunda kalmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

iyi hos bu sayfayı actınız barı obur forumu kapatsaydı modlar en azından ıkı forumada yazmak zorunda kalmayalım

İyi Düşündün Dur Halledelim Onuda..
  • Burda devam ederz dier foruma soru sorarlarsa cevaplarız satn yknda koybolur o sayfa
  • bu arada bir hatali bilgi var lutfen duzeltelim beastmaster elbise gıymek icin con ister demissiniz bu yanlis beast master elbise giymek icin int ve str ister bu yuzden int i beastmasterda sadece gerektigi kadar verin fazlasına kacmayın yine beastmaster silahlari yuksek dex ve str ister mesela bende +6 holycross var str256/dex237 istiyor
  • Sipirit Guardia Görevi ni nezamana kadar yapcaz kesiyorum canavarlari sürekli bitmiyor gorev?
  • quote:

Sipirit Guardia Görevi ni nezamana kadar yapcaz kesiyorum canavarlari sürekli bitmiyor gorev?

40 La 115 Lv. Arası Sürekli Yapabilirsin

Bu KO Veya Cabal Değil Dostum Exp Görevleri Bunlar 1 Seferlik Değil..

@Onur2

Bendede Ondan 2 Tane Var Sanırım Training Görevinde Veriliyor Fakat Ne Olduğuna Dair Hiç Bi Bilgim Veya Fikrim Yok Öğrenirsem Haberdar Edeceğimden Emin Olabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 6 Temmuz 2008; 17:09:24 >
  • bende başladım ama bu essence nerden bulcaz bu pet için biraz daha açarmısın pet olayını
  • quote:

quote:

Sipirit Guardia Görevi ni nezamana kadar yapcaz kesiyorum canavarlari sürekli bitmiyor gorev?

@Onur2

Bendede Ondan 2 Tane Var Sanırım Training Görevinde Veriliyor Fakat Ne Olduğuna Dair Hiç Bi Bilgim Veya Fikrim Yok Öğrenirsem Haberdar Edeceğimden Emin Olabilirsin..

Yardimin için saol böyle gorevleri başka hiçbi oyunda görmemiştim saolasin :)
    Çok fazla yoruyorum seni biliyorum ama bi sorum daha olcak iskeletlerin orda away kalamiyorum her kaldiğimda baseye atiyor nedeni nedir nasil onlucem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 6 Temmuz 2008; 17:42:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: onur2

arkadaşlar bende Tamed Wolf's essence die bişiy var neye yarar bu,bilgi oalrak hiç bir şey yazmıyor

yanlış bilmiyorsam Tamed Wolf petinin lwl atlatıo yada lwlle ilgili bişey
  • quote:

quote:

quote:

@Onur2

Yardimin için saol böyle gorevleri başka hiçbi oyunda görmemiştim saolasin :)
    Çok fazla yoruyorum seni biliyorum ama bi sorum daha olcak iskeletlerin orda away kalamiyorum her kaldiğimda baseye atiyor nedeni nedir nasil onlucem?

demek istediğini tam anlamadm ama sanırsam 10 dkkada bir towna neden gittiğini soruyo exp görevlerinde 10 dkkada bir iskeletlerin ordaki herkez towna ısınlanır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.