Şimdi Ara

Wix Siteme Filezilla ile bağlanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wix ile bir site açtım. Ücretli açtım. Filezilla ile bir dosya yüklemem gerekiyor ancak filzillada oturum açamıyorum.
    Programda neyi nereye yazacağımı ve filezilla nın istediği giriş bilgilerinin ne odluğunu nerden bulacağımı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DejavuXL -- 1 Ağustos 2015; 23:45:16 >

• DejavuXL D kullanıcısına yanıt
    Ücretli derken, bu linkte ki paketlerden birini aldıysanız, size bir mail ile giriş bilgilerinizi göndermeleri gerekli ama siteyi tam bilmediğim için biraz araştırma ile "Wix does not offer an FTP service." bu sonuca ulaştım.Bir çok kişi ftp ile girip bir şeyler yüklemek istemiş fakat sitedeki yetkili kişiler bu hizmeti sunmadıklarını söylemişler.
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    evet ne yazıkki bende öyle anladım. wix ile site açtığıma pişman oldum..

Root dizinine bir dosya atmam gerekiyor ve yapamıyorum.

Wix ile site açmayı düşünenleri uyarıyorum wixten uzak durun.
  • merhaba filezillaya 2 nedenden dolayı giriş yapamasınız

1: bazı firmalar direk domain kullanır sunucu yerine filezillada sunucu yerine siteisimi.com yazarsınız ama bazı firmalar güvenlik açısından ıp adresi ile giriş yaptırır 185.188.xx.xx tarzı
    2: filezillaya giriş bazen değişir paneliniz muhtemelen cpaneldir filezillada port yazan yere 80 yazdığınız zaman sorun çözülücektir

bu işlemler olmadığı taktirde hostinginizi aldığınız firma ile iletişime geçerek size yardımcı olucağını ümit ediyorum

Saygılarımla.
  • VivoxWEB V kullanıcısına yanıt
    yok abi sitede destek kısmına giriyorum ful ingilizce soru sorsam anlamıyacaklar. bende ingilizce bilmiyorum. İşte en büyük eksiğide bu zaten türkçe yardım konuları yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.