Şimdi Ara

Iphone ile ftp servera bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IOS 17 ile birlikte ortaya çıkan bu sorun ile internette herhangi bir bilgi bulamadığımdan buraya yazarak sorun yaşayanlarda bilgilensin istedim.

IOS 17 yüklü bir iphone dan internet paylaşımı yaptığınızda, bilgisayarınız ft servera ulaşamıyor. önce vodafone dan dolayı kısıtlama var sandım dünden beri vodafone'u darlıyorum. sonrasında farklı bir hat bağlı telefonumdan kartı söküp iphone a taktım. oradan da bağlantı olmadı. server a bir türlü ulaşmıyor, kullanıcı adı şifre bölümüne gelmiyor bile hani.

sonuç olarak apple destek ten telefon desteği aldım. ilk başta operatör sorunu anlamakta baya bir güçlük çekti ama ufak bir araştırmadan sonra, teknik tarafın bununla alakalı sorunu daha önce tespit ettiği ve üzerinde çalıştıkları bilgisinde olduklarını gördü. Yeni bir güncelleme gelene kadar bu sorun düzelmeyecek gençler. Benim gibi saçınızı başınızı yolup dertlenmeyin yapacak bir şey yok o zamana kadar.

O zamana kadar mobilseniz yedek bir telefona ihtiyacınız var, yoksa bağlanın wi-fi lere

• Filezilla ile?

• Hangi port ile bağlantı yapıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN'e bağlanamıyorum (TurkNet)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.