ardkşlar wizard takas etçem 77 lwl bowerim var ama wiz cleric diende var wizz bard diende var amacın ne derseniz amacım uniq kesmek kendime char kasmak wizard cleric olursa tmm buff var anladık ama ayaklık yk wizard bard istememin sebebi hızlı koşması yani movie march ondan
amacımı fln söledim hangisi daha uygun size
Wizard'ın yanında Bard oluyor ama Bard'ı herkes Noise için açıyor. Zaten int karaktersin Sana Phy - Mag defanslar lazım, ben Wizard'a her zaman Cleric öneririm . . .
Bence şöyle benim gibi warrior dan anlayan sağlam arkadaşların varsa kesinlikle bard
ama yok ben free takılıyorum diyorsan Mücahit agamın dediği gibi cleriC
Uniq kesmek için bard olmalısın noise sayesinde demon ve lordda moblarıns ana dalmamasını sağlarsın. Clericte olsa bardda olsa tek başına lordu kesemezsin.
Bence cleric aç sonuçta wizardsın cavede 1 saat taxi yapsan 20 tane %100luk hızlı koşma potunun parasını çıkarırsın
eski serverde isen cleric yenide isen bard yap
quote:
Orjinalden alıntı: Seytan Kobra
Uniq kesmek için bard olmalısın noise sayesinde demon ve lordda moblarıns ana dalmamasını sağlarsın. Clericte olsa bardda olsa tek başına lordu kesemezsin.
Bence cleric aç sonuçta wizardsın cavede 1 saat taxi yapsan 20 tane %100luk hızlı koşma potunun parasını çıkarırsın
Çok doğru :)
ayaklık yok muhahahah
takas ettim bowumu wizard bard ile hayırlsıı olsun artık bize bu dmk düşer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme