Şimdi Ara

Wizard da DPS yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 60 lvl wizardım var nasıl dps yükseltebilirim? şu an 9k dps var hell act 2deyim henüz wizard için attack speed veren itemler giymemiz dps yükseltir mi veya başka ne yükseltir?

• Attack speed ve int basıcaksın.. Her iteminde ortalama a.speed %12 ve int 100 üzeri olmalı. Ben full dps kasıyordum 45k dps yaptım fakat vitality basamıyordum itemlerin fiyatı uçuk diye şimdi dengeledim. 30K DPS 35K Life var. Resistlerim de herbiri 400 den aşağı değil. ASpeed Increase değerimde 2.92.AH'a mutlaka bak ucuz set, legendery itemleri bid ile ucuza kapatabilirsin.

Set, legendery demem de ki sebep en işe yarar specler onlarda. Fakat en iyisi diye bir tabir yok

Edit:

Birde 1 hand weapon da atk speed e önem ver 1.60 dan az olmamalı infernoda min. Ucuz legenderyleren wizardspike lar var 300-600k gold arasında iyi birşeyler bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 7 Haziran 2012; 5:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U1H2

Attack speed ve int basıcaksın.. Her iteminde ortalama a.speed %12 ve int 100 üzeri olmalı. Ben full dps kasıyordum 45k dps yaptım fakat vitality basamıyordum itemlerin fiyatı uçuk diye şimdi dengeledim. 30K DPS 35K Life var. Resistlerim de herbiri 400 den aşağı değil. ASpeed Increase değerimde 2.92.AH'a mutlaka bak ucuz set, legendery itemleri bid ile ucuza kapatabilirsin.

Set, legendery demem de ki sebep en işe yarar specler onlarda. Fakat en iyisi diye bir tabir yok

Edit:

Birde 1 hand weapon da atk speed e önem ver 1.60 dan az olmamalı infernoda min. Ucuz legenderyleren wizardspike lar var 300-600k gold arasında iyi birşeyler bulabilirsin.

Tamam teşekkür ederim cevabınız için. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.