54 lvl cleric ile hiç birşey yapamazsın, ben clerici 92 ye geri çekip farm yapmayı bile istemiyorum çünkü baya kayıp oluyor. farm yapmayı istemiyorsan kesinlikle barda dön çünkü 81 deki istenen sp hiç birşey. 90 a geldiğinde oyuna sövmeye başlicaksın, 90daki skiller 5k 96 daki skiller 9k 100 lvl deki skiller 13k sp istiyor. gapsız kasabiliceğin sp ise 15k 26k arası.
zaten wizarda bard gider.
bard olduğunda gianttan kaçacak yer arayacaksın..cleric kalıp bless basıp kurtulmak daha iyi olur..ben party ile kasmayı sevdiğimden cleric diyorum..
şu an ben wizard/clericim 77 lvl ve 78 moblarda kasıyorum ikitane giant mob yan yana gelince dahi yatmıyorum ama bard olsam tekinde bile yatacaktım .. farkı anla :)
100 wizardım vardı. Dost acı söyler diyerek başlayayım. 10-30 level arası power farm yapmazsan oynama o çarı. O kadar kötü. Başka birşey söylemiyorum. Nİye dersen. 80 levelda günde 5 k sp kasar şükredersin. 16-30 arasındaysa günde 60k kasınca zarar ettim deyip ağlarsın bilmem anlatabildim mi. Oyunun zevkini isteyen power farmsız yapmaz İtem alabilirsin ama sp satın alamazsın... Wizard çar için başlangıçta bard iyi gidiyor ama 60 leveldan sonra cleric beni baya tatmin ediyordu yan çar olarak...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme