Arkadaşlar 81 lvl wizard / cleric karakterim var. Herkese sordum ama hala emin değilim birde size sorayım dedim. Karakterimin wizard skill lvli 81 ve gerekli tüm skiller açık ama cleric 54 lvlde sadece gerekli olan skiller açık. Sizce clerici kapatıp bard açsammı. Çünkü clerici kendi lvlime getirmem için farm yapmam lazım ve en az 50+ k sp kasmalıyım ve en gıcık oluğum şey farm yapmak.. Clerici direk kapatıp bardı açabiliyorm 70 lvl'e kadar. Sizce açsammı açmasammı? Aşşağıda resimler var yorumlar sizin..
Bard açıp 100 FF olup clerice dönebilirsinde,dönmeyebilirsinde
Evet , öylede olabilir. Ayrıca itemlerimde iyi sayılır + vigor kullanırsam pek bi sorun olmaz heralde
kendi basına botla kasıorsan kesinlikle bard aç acaip yararlı oluyor. bot zaten hızlı kasıyor (isro veya sbot) birde wizard/bard olunca char resmen ucuyor..
Haklı olabilirsin. . . Ben zaten hep solo kasmak taraftarıyım. Party'de kasılma işi bana göre değil. Evet bencede bard olmalıyım ...
kasma açısından bard çok daha avantajlı.Noise ve swing march sayesinde uçarsın.Ama guild warlar,fortres warlar için cleric şart.Cleric daha sağlam buffları olduğu için daha sağlam. 100FF ol sonra bardı clerice çevirirsin.Ben öyle yapacam.
Bard wi wizard için az olan defansının tamamen yokolması dmektir.KEsinlikle cleric kal farm yap ama blessin olsun.
Benim şuanki durumumda farm yapmam çok zor. Curst heartları topladım yavaş yavaş kapatıyorum. MAlesef artık bard oluyorm
100 lwl de görüşmek üzere
Kanımca zaten bard olmayı kafana koymuşsun da foruma yazıp birkaç kişinin ağzından duyup daha da heves almak istiyorsun. Fortess war / Guild war da /cleric' in abartılacak bir yararı yok.Çünkü zaten takım halinde takıldığınız için kullanmaya gerek bile kalmıyor(Tüm gerekli buildlerin partide var olduğunu sayarsak).Botla kasarken de partiyle kasarken de, unique için de en iyisi wizard/bard Ancak malesef adam gibi pvp yapılamıyor wizard/bard ile.Anca vur-kaç yöntemi ile yapabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden kolay gelsin
wizard ile pvp yapmak istiyorsan,salı günleri botun yeni versiyonu çıkmadan düz gireceksin oyuna. Invısıble basıp,bir tane kurban seçeceksin.Sonra kafasına meteoru indirip,o daha ne olduğunu anlamadan safe zone kaçacaksın.
Zaten her türlü farm yapmak zorundasın.O yüzden yapmışken cleric yap.
100 Level olunca rockylerde taxi yapmaya kalkarsan vahim sonucu görürsün. Bard olduğun için buff almadan yatmaman imkansız. Geçmiş olsun.
Bard ol taxide en çok tercih edilen char wizard barddır zaten. FF olana kadar böyle devam edersin. Sonra cleric olursun.
Bard
bard ol en ii si
BAK NE GÜZEL AÇMIŞIN WİZARD YANİ TAKIR TAKIR GİANT KESİONSUN BARD OLUNCA O BİRAZ SIKAR SÖLİM CLERIC İ ARTIR BİRAZ PAŞALAR GİBİ KAS
Bence böyle geldin böyle git zaten sp sorunun war ilerde sıkıntı olusturabilir.