Şimdi Ara

Wizard skill buildde hata yaptım sorun yaratır mı? Lag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wizard buildi doğru ancak yan skill olarak cleric skilllerinden ilk 3 skille verdim. Sorun yapmaz değil mi? Bir de oyunda karakterim geç tepki veriyor herkeste böyle mi? Oyuna yeni başladım yardımcılarınız için teşekkürler.

• Wizardın yan buildi cleric olursa çok iyi olur, hem hp hemde phy oranları artar. Sorun yapmaz..

Oyunda geç tepki vermesinin sebebi, bağlantınızdan dolayı veya pcnizle alakalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
    Wizardın yan buildi cleric olursa çok iyi olur, hem hp hemde phy oranları artar. Sorun yapmaz..

Oyunda geç tepki vermesinin sebebi, bağlantınızdan dolayı veya pcnizle alakalı olabilir.

Cleric yaptım fakat yanlış skille verdim. 1. skille verdim onu soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe.

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
    Wizardın yan buildi cleric olursa çok iyi olur, hem hp hemde phy oranları artar. Sorun yapmaz..

Cleric yaptım fakat yanlış skille verdim. 1. skille verdim onu soruyorum.

yanlış yaptıysan 20 levelden itibaren potçudan skill görevini alabilirsin.curst heart toplayıp kapatırsın.tam bi bilgim yok ayrıntısını bilmiyorum
  • Yanlış verdiğiniz skill sorun olmaz kapatılır, halledilir..Aman dikkat edin yanlış stat vermeyin yeter ki..

Silkroad'dan önce başka bir oyun oynadıysanız oyunun skill tepkileri size geç gelmiş olabilir..Birkaç güne mahsus lagdan kaynaklanır çünkü..Zamanla alışırsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 11 Şubat 2010; 15:48:52 >
  • yanlış diye birşey yoktur hepsini aç istersen hiçbişey olmaz zararı olmaz faydası olur açabiliyorsan hepsini aç
  • Mesela kasıyorken kesilecek hayvan(ya da creep) tıkladığımda bzaen saldırmıyor ardından bir 3 sn sonra falan havada uçuşuyor saldırılarım. Bu bir lag sorunu olduğuna işaret sanırım. Çok önceden KO(2 sene) oynadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.